Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

sprzedam Zeberkę...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] sprzedam Zeberkę...

jak w tytule nadszedł czas rozstania...
    zainteresowanych zapraszam do kontaktu i na aukcję

Zdjęć i opisu jest trochę w dziale Moje moto ale gdyby ktoś chciał jeszcze więcej to tu jest jeszcze parę foto

a ja zapytam i zabuliłeś za kanapę i ile trwało jej przerobienie?
    Nie maszyna lecz chęć szczera zrobi z Ciebie ADWENCZERA!!!

Komentarz

~400 wysłałem swoją, czekałem niecałe 2 tygodnie. Było to jakieś 2 lata temu więc trudno ocenić jak teraz się wyrabiają z terminami.

Komentarz

Jaka jest cena minimalna?
        ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

Całość po cenach aukcyjnych liczona warta sporo ponad 10K, dla zdecydowanego na komplet bez rozdrabiania się zejdę w okolice 8,5K, jak byłbyś zainteresowany samym moto bez dodatków zupełną golizną to będzie jeszcze mniej ale nie chcę się bawić w sprzedawanie pojedyńczych akcesoriów dlatego najpierw będę rozważał ofertę All Inclusive, która mi nie będzie zabierała czasu a kupiec dostanie w dobrej cenie mocno doposażone. W dodatku jak będzie ktoś chciał się pozbyć moich zachomikowanych nadmiarów to jeszcze odzyska z lekka parę tysięcy zostawiając sobie maksymalne wyposażenie...

Komentarz

A gdzie mozna ja zobaczyc? Poznan?
            ER5 -> SV650K3 + ST XTZ750 '89

Komentarz

dzwoń 608340054, mieszkam pod Poznaniem - Ceradz Kościelny, 10km od wyjazdu z A2 (Buk) gdybyś z Brelina chciał wlecieć , 25km od Poznania, codziennie jestem w pracy na moto w Poznaniu, tyle, że teraz GS ... ale jak będziesz chciał spotkać się w Pozen podjadę Tenerką, przy czym na miejscu obejrzysz resztę szpargałów na spokojnie ...

Komentarz

Jakbyś sprzedał goły motór to ja bym się pisał na ten schowek na narzędzia leżący luzem na zdjęciu.
                sigpic

Komentarz

ok, będę pamiętał

Komentarz

up, nowa aukcja nowa cena...
                    http://allegro.pl/show_item.php?item=2296969586
                    zapraszam ...

Komentarz

To bracie cenę dojebles 2 gratis dajesz czy ci ze taka sumka??

Komentarz

Dodatkow daję więj niż dwa

Komentarz

w sumie to pewnie i tak mnie czekało opisanie listy dodatków i wyjaśnienie ceny...
                          zestawienie dodatków: lista
                          myślę, że zejście 3K na dzień dobry to dobry początek do dalszych negocjacji i czekam na propozycje ...

Komentarz

Zamieszczone przez Trusek Zobacz posta
                            To bracie cenę dojebles 2 gratis dajesz czy ci ze taka sumka??
                            normalna cena za dobrze wyposażony motocykl

Komentarz

Cena jest wbrew pozorom dobra. Jak komuś nie pasuje, to goni kuferki + duperele i ma zrobiony sprzęt za dobre pieniądze. Zresztą źle powiedziane, że wbrew pozorom- moim zdaniem ten motocykl jest zdecydowanie wart tych pieniędzy.
                              sigpic
                              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Pracuję...
                              X