Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

sprzedam Zeberkę...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

dobrze ujęte... dziękuję Panowie ... właśnie na dobrze liczących czekam jeszcze trochę... ja sobie i tak zdaję sprawy, że części pieniędzy wsadzonych w tą ukochaną i tak nie odzyskam ... ale trzymać ją dla sentymentu dłużej jest jeszcze mniej sensowne...
    Ostatnio edytowany przez dredol; 43.

Komentarz

update, nowa aukcja, nowa cena i nowe podejście...

oferta na samo moto w wersji "golas", dostatków na razie nie sprzedaję osobno bo może jednak ktoś coś będzie chciał dorzucić sobie do moto... w razie czego, wszystkich pytających o pojedyncze akcesoria - pamiętam
      zapraszam...

Komentarz

aktualizacja: http://allegro.pl/ShowItem2.php/item...tem=2364480993

Komentarz

jak teraz nikt nie kupi to ja nie wiem...

Komentarz

no właśnie...

Komentarz

Ślinka cieknie...
              sigpic
              "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Piękna maszyna, zazdroszczę. Tylko jak na 660 to chyba przeinwestowana w te bajery podróżne. Dla mnie 660 to moto przede wszystkim do lasu i teren, więc te kufry średnio podnoszą wartość motocykla tej klasy. Ale motocykl ładny.

Komentarz

Zalezy jak patrzec. Zastanawiam sie nad ta 660.
                  sigpic
                  "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zależy co kto lubi. XTZ 660 to fajne moto na wyprawy, do poważniejszego endurzenia i tak brakuje mu choćby zawiasu.
                    sigpic

Komentarz

Ja całe szczęście jestem jeszcze w trakcie robienia kat A, wiec nie będę kupował na zapas bo mi się jeszcze sezon skończy bez jazdy, a garażu nie mam.
                      660-tka to dla mnie pojazd drugiego wyboru, po 3AJ.
                      Druga "wada" to ta obiektywne ładna zebra, którą bym zaraz po ewentualnym kupnie musiał zamalowywać, bo bardzo się wystrzegam "znacznych" pojazdów.

Komentarz

Może jeszcze uda mi się ją wyrwać, zanim ktoś zniszczy to malowanie
                        sigpic

Komentarz

KONIEC - pojechała na Mazury... praktycznie w całym osprzęcie... to co zostało niebawem wrzucę do sprzedania i skontaktuję się z zainteresowanymi. Sorry Bartas poszła szybka konkretna oferta na całość... będę trzymał kciuki abyś znalazł ładną 660 ...
                          Dziękuję i powodzenia.

Komentarz

Pracuję...
                          X