Hej
Od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem sprzedania mojej 660 ( oprocz niej mam jeszcze 600 wiec nie na rzecz pomaranczy
) z 1992r. Kupilem ja jakos w czerwcu 2011 i do tej pory duzo w niej zmienilem
Nawet nie wiem od czego zaczac
Troche ciezko mi sie z nia rozstawac ale 2 motocykli nie potrzebuje bo i tak nie mam czasu zeby na nich jezdzic, w ogolnej ocenie 660 wypada jak dla mnie lepiej juz nie mowiac o jej stanie, zwyczajnie lepiej mi sie jezdzi na niej. Wystawiam oba motocykle, a ktory sie sprzeda to juz rynek zweryfikuje. Wiem ze sa osoby na forum ktore szukaja zadbanej 660. Dodam jeszcze ze tak jak zdjeciach nizej bedziecie mogli zobaczyc ujezdzalem ja czesto nie tylko po asfalcie dlatego zdazaja sie rysy, wgniotek raczej nie ma ale perfekcyjny stan wizualny to napewno to nie jest. Aha w zwiazku z tym ze zapuszcalem sie w lasy itp to zdjelem trojkaty czachy, zalozylem niska szybe ale wysoka dodaje jak najbardziej. Napisze teraz co w niej zmienilem, dodalem, poprawilem, zepsulem itd :p
- opony przod TKC80 praktycznie jak nowe/ tyl Mitas e09 lekko podebrany moge foty porobic
- olej zalany jest motul 5100 10w40 semi ale za 1000km trzeba zmienic
- zawory regulowalem jakies 3k km temu
- gaznik oddawalem do czyszczenia i regulacji mam na to paragon
- zawieszenie przod kompletnie rozebrane wyczyszczone i zalane motorexem 10w
- nowe harmonijki lag
- w oryginalne korki lag mam wkrecone zaworki wiec mozna pompowac lagi jak to bylo w 3aj
- tylne zawieszenie jeszcze nie ruszane ale brak wyczuwalnych luzow
- zmienione lozyska glowki ramy na allballs
- klocki jeszcze sa ale mam juz w zapasie brembo na tyl i nissin na przod
- nowa linka obrotomierza
- poszerzenia podnozkow od Łojka
- nowa kierownica reikon 9017 od Lukassa zreszta klocki i olej do widelca tez od niego
- swieca nowa denso
- na dniach zmieniony zestaw napedowy/ lancuch did zebatki sunstar
- o srubach zmienianych na twardsze i tym podobnych duperelach nie bede wspominal
- grzane manetki oxforda
- najlepsze gmole dla 660 deczko przerobione
- przednie kierunki zmienione na takie zeby przylegaly do owiewki
- mam dla niej wysoki blotnik jakby ktos chcial sobie zalozyc
- kufer centralny nonfango
Napewno jeszcze o czyms zapomnialem ale chyba najwazniejsze rzeczy wymienilem. Oczywiscie na wszystko ma rachunki, stare czesci itd remont byl przeprowadzony przez poprzedniego uzytkownika i do tej pory nie widac by sie na niego zapowiadalo.
Dodam kilka zdjec, te nad woda sa z dzisiaj
a reszta to wariacje mojej yamahy. Jakby ktos potrzebowal jakies inne zdjecia to moge w kazdej chwili zrobic, mam zdjecia jak wyglada walek, jak lagi jak gniazdo lozyska glowki ramy i innych dupereli. W momencie gdy to pisze nie mam pewnosci czy ja sprzedac ale niech los zdecyduje. Tel kontaktowy to 663522709, ewentualnie gg 5606482
Dodam tez link do ogloszenia z 600z jakby ktos mial ochote
http://tablica.pl/oferta/yamaha-xt60...5-ID1J8uX.html
A teraz to na co kazdy czeka - cena. Wiem ze juz zima blisko i ze nalezy ceny obnizac i schodzic jak najnizej ale ja wiem ile czasu, pieniedzy i uczucia w nia wlozylem ale zwlaszcza pieniedzy ;p nie oddam jej poldarmo, najbardziej chcialbym ja sprzedac jakiemus uzytkownikowi z glowa na miejscu. Moja propozycja to na dzien dzisiejszy 5700 zł choc jestem w stanie ja oddac taniej np z oryginalna kierownica .
Napewno zapomnialem o czyms wspomniec wiec w razie pytan mozecie pisac tez tutaj.
pozdrawiam Marcin

Od dluzszego czasu nosze sie z zamiarem sprzedania mojej 660 ( oprocz niej mam jeszcze 600 wiec nie na rzecz pomaranczy

- opony przod TKC80 praktycznie jak nowe/ tyl Mitas e09 lekko podebrany moge foty porobic
- olej zalany jest motul 5100 10w40 semi ale za 1000km trzeba zmienic
- zawory regulowalem jakies 3k km temu
- gaznik oddawalem do czyszczenia i regulacji mam na to paragon
- zawieszenie przod kompletnie rozebrane wyczyszczone i zalane motorexem 10w
- nowe harmonijki lag
- w oryginalne korki lag mam wkrecone zaworki wiec mozna pompowac lagi jak to bylo w 3aj
- tylne zawieszenie jeszcze nie ruszane ale brak wyczuwalnych luzow
- zmienione lozyska glowki ramy na allballs
- klocki jeszcze sa ale mam juz w zapasie brembo na tyl i nissin na przod

- nowa linka obrotomierza
- poszerzenia podnozkow od Łojka
- nowa kierownica reikon 9017 od Lukassa zreszta klocki i olej do widelca tez od niego

- swieca nowa denso
- na dniach zmieniony zestaw napedowy/ lancuch did zebatki sunstar
- o srubach zmienianych na twardsze i tym podobnych duperelach nie bede wspominal
- grzane manetki oxforda
- najlepsze gmole dla 660 deczko przerobione
- przednie kierunki zmienione na takie zeby przylegaly do owiewki
- mam dla niej wysoki blotnik jakby ktos chcial sobie zalozyc
- kufer centralny nonfango
Napewno jeszcze o czyms zapomnialem ale chyba najwazniejsze rzeczy wymienilem. Oczywiscie na wszystko ma rachunki, stare czesci itd remont byl przeprowadzony przez poprzedniego uzytkownika i do tej pory nie widac by sie na niego zapowiadalo.
Dodam kilka zdjec, te nad woda sa z dzisiaj

Dodam tez link do ogloszenia z 600z jakby ktos mial ochote

A teraz to na co kazdy czeka - cena. Wiem ze juz zima blisko i ze nalezy ceny obnizac i schodzic jak najnizej ale ja wiem ile czasu, pieniedzy i uczucia w nia wlozylem ale zwlaszcza pieniedzy ;p nie oddam jej poldarmo, najbardziej chcialbym ja sprzedac jakiemus uzytkownikowi z glowa na miejscu. Moja propozycja to na dzien dzisiejszy 5700 zł choc jestem w stanie ja oddac taniej np z oryginalna kierownica .
Napewno zapomnialem o czyms wspomniec wiec w razie pytan mozecie pisac tez tutaj.
pozdrawiam Marcin

Komentarz