Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

sprzedam używany filtr powietrze K&N

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] sprzedam używany filtr powietrze K&N

sprzedam, cena 50 zł.
    Ténéré is the way to go!

Cześć jak filtr do 660tki to jestem zainteresowany

Komentarz

brac to 20 procent ceny a jest dozywotni

Komentarz

tak jest, do 660. kumpel sprzedaje ja tylko posrednicze (; w poniedzialek moge jakies fotki podeslac jak go odwiedze w warsztacie
        Ténéré is the way to go!

Komentarz

Sory za wpychanie się w wątek ale nie mogłem się powstrzymać.

Muszę się pochwalić.

Jak kupiłem tenere miałem w niej taki filtr i ... wyrzuciłem go do kosza
          W silniku było za dużo oleju to myślałem - widać olej wywalił do airboxa- (zresztą naprawdę było tam dużo oleju)

Po paru latach dowiedziałem się że jest coś takiego jak KN
          I że do zestawu jest ponoć dołączone nalepka z napisem - nie wyrzucać filtra.

Już nie chcę śmiecić w wątku dlatego dopiszę do tego, dotyczy postu poniżej.

Nomadeurope, nie mówię że taki filtr jest zły czy dobry, nie próbowałem z min jeździć. Nie robię tu jakiejś antyreklamy.
          Poprostu go wywaliłem myśląc że to zwyczajny filtr zawalony olejem
          Dlatego też piszę o nalepkach, nie są tylko dla lansu
          Ostatnio edytowany przez Tomur; 101. Powód: do poniższego postu

Komentarz

Spoko, ile ludzi tyle opinii. Ja jeżdżę z KN'em już 5 lat i z regularnym czyszczeniem nie mam z nim problemu. Nalepki nie pamiętam czy była w moim pudełku. Na pewno był 2 nalepki "do lansu" (;
            Ténéré is the way to go!

Komentarz

Pracuję...
            X