Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Trochę gratów...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Trochę gratów...

Witam.
    Mam troche gratów do ST, silnikowe widać na fotach, oprócz tego są 2 wydechy oryginalne do spawania, 2 siedzenia do naprawy, rama z papierami francuskimi z 90 r. + wszystko co tam do niej przykrecone, chłodnica, lampa tylna, koło tylne z oponą i tarczą, amor, kołyski itp. pierdoły - jak cos kogos interesuje zapraszam do mnie, jak ktos zabierze wszystko hurtem bedzie spora zniżka fotki ramy i innych drobiazgow wrzuce kiedys... moto mialo dzwona z przodu wiec trzeba sobie sprawdzic stan wszystkich czesci. Cena musi byc podana wiec za wszystko powiedzmy... 1k - negocjacje na miejscu

Enduro nie klęka
    R 1100 GS '99 - limonka
    Pajero 3.2 DiD '03

Hej!
    osłonkę na kolektory masz ?
    M

Komentarz

chyba nie... sprawdze w przyszlym tygodniu co tam jest dokladnie i porobie foty bo mam to w garażu 2km od chaty
      Enduro nie klęka
      R 1100 GS '99 - limonka
      Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Do sprzedania to co na fotach

Enduro nie klęka
        R 1100 GS '99 - limonka
        Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ile za siedzenie? Wstepnie zaklepuje do czasu poznania ceny.
          sigpic
          "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

faktycznie graty.

Komentarz

Na siedzenie na razie pierwszy był michael... cena 80zł
              A że graty to przeciez napisalem ze z Tereski po dzwonie co stała na dworze, zreszta jak ktos cos chce to wole zeby przyjechal zobaczyl i zdecydowal, zeby pozniej nie bylo marudzenia... foty fotami ale najlepiej sobie oblookac
              Mam jeszcze chyba ze 4 kierunkowskazy oryginalne i oryginalny przedni błotnik biały na dole czarny, był spawany i sa na nim naklejki
              Ostatnio edytowany przez trocin; 48.
              Enduro nie klęka
              R 1100 GS '99 - limonka
              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

A to odpuszczam.
                sigpic
                "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Zamieszczone przez trocin Zobacz posta
                  A że graty to przeciez napisalem ze z Tereski po dzwonie co stała na dworze...
                  oczywiście , nie chciałem urazić... kto wie co ludzie potrzebują... powodzenia.

Komentarz

Ja sie nie obrażam nie chce nikogo na mine wjebac, miejsca mam na maxa na trzymanie tych maneli, ale moze akurat ktos sobie cos wybierze, bo mi to juz sie pewnie nie przyda... tylko na forum napisałem co mam, na zadne alledrogo tablice itp. nie wystawialem
                    Enduro nie klęka
                    R 1100 GS '99 - limonka
                    Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Ile za odkurzacz na drugim zdjęciu ?

W jakim stanie jest amorek? Guma-odbojnik cała ?

Komentarz

Witaj trocin .
                        Potrzebuję prostej dźwigni tylnego hamulca na zdjęciu powyżej widzę że jest . Daj znać czy dźwignia nie jest wygięta , możesz zrobić fotkę . Zapodaj dobrą cenę to będę miał swój wkład w wiosennym porządkowaniu Twojego garażu Aha , wstępnie rezerwuję .
                        Pozdrawiam Andrzej vel Pabin
                        sigpic "...viva la pasion del enduro..."

Komentarz

Odkurzacz 25,90 + VAT
                          Amorkowi sie nie przyglądałem... moze go wyjme ale to za jakis czas...
                          Dzwigni hamulca tez sie nie przygladalem... jak bede mial czas zobacze
                          Enduro nie klęka
                          R 1100 GS '99 - limonka
                          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Czy jest już coś wiadomo w temacie dźwigni tylnego hamulca ?
                            sigpic "...viva la pasion del enduro..."

Komentarz

Dźwignia jest przy ramie na razie, tyle wiadomo nie mam czasu na razie nawet jej odkrecic... amora juz nie ma, kierunkowskazów, błotnika i lewej kołyski.
                              Enduro nie klęka
                              R 1100 GS '99 - limonka
                              Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Pracuję...
                              X