Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

[s] 660

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] [s] 660

Rocznik 93, ubezpieczona, zarejestrowana. Ja zmieniłem w niej uszczelkę komory pływakowej, zaworek iglicowy, ustawiłem zawory.

Zaznaczam, że wymaga dopieszczenia:
    - brak lusterek, mocowanie jedno pęknięte
    - owiewka uszkodzona
    - luźne niektóre szprychy, kilki pojedynczych brak
    - brak przednich kierunków
    - do zmiany czujnik temperatury, tzn wentylator dziala, ale podpięty jest pod klakson- padł na Ukrainie i Mody przepial awaryjnie
    - chlodnica jeden róg ma przygięty, ale nie jest dziurawa
    - porysowany
    - brak jednego handbara
    - licznik na trytkach, nie jest podłączony, ale linki są
    - wydech przelot przeróbka oryginału z marvingiem, daje popalić sąsiadom

Ogólnie dobra baza na wyprawówkę, na codzień też ok, o ile do wyglądu się specjalnie nie przykłada. Oleju nie źre, zalana motulem 300V full syntetyk.
    Jak zejdzie śnieg to znowu nim polatam i zrobię może jakiś filmik. Ja nakulałem nią offem z 200km jak były pierwsze oznaki wiosny. Rzeźnik w porównaniu do klamota jakim jest Super Tenere.
    Motocykl kupiłem od Mody'ego. Przed Marokiem zrobił w niej remont góry silnika z nowym tłokiem. Z tego co kojarze przed Ukrainą w czerwcu 2012 zmienił łożyska główki ramy, kół, założył nowe opony, klocki. Tarcza hamulcowa tył z zaciskiem od XT660 chyba z 2004r. Opony bdb.
    Gdy ją brałem od Mody'ego lało się paliwo przez uszkodzoną uszczelkę pod pokrywą pływakową. Kupiłem zestaw naprawczy i teraz jest jak trzeba. Po 2 tyg zapala bez nadmiernego kręcenia rozrusznikiem.
    Cena jaką proponuję to 2700zł. Oferta jest krótkoterminowa- mam możliwość kupić coś innego i jak mi ucieknie, to 660 narazie nie będzie sprzedawana.
    Mimo wymienionych wad Tenera jest sprawna, jeżdżąca, nie ma spawanej ramy, ograniczniki są, etc.
    Chciałbym, aby kupił ją ktoś kto nie rozgrabi jej na części, bo zwyczajnie szkoda jej.

- - - Zaktualizowano - - -

692-258-101, okolice Bydgoszczy.
    Ostatnio edytowany przez Bartas; 5.
    sigpic
    "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Polujesz na Super Tenere z Olsztyna ?
    Take care of your Tenere she will take care of you

http://tablica.pl/oferta/yamaha-xtz-...5-ID1LXXh.html

Komentarz

Nie
      sigpic
      "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

2500
        sigpic

Komentarz

Aktualne.
          sigpic

Komentarz

wziołbym do ucierania po lasach i okolicznych polach ale nimam az tyle sianka narazie

Komentarz

Nie pali się, ale nie oddam jej poniżej tego poziomu. W sumie jest ona w cenie MZty
              sigpic

Komentarz

Tenerka zarezerwowana.
                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                X