Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Yamaha XTZ 660

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Yamaha XTZ 660

Witam.
    Póki co tenere wystawiam tutaj bo nie śpieszy mi się ze sprzedażą, jedyny powód dla którego sprzedaje to chęć przesiadki na Mt-03.
    Yamaha pochodzi z 1994 roku. Aktualnie na liczniku 39600km. Koła to obręcze akront'a 3.5 i 4.25 cala, wydech laser pro duro
    W zimę wymieniłem bądź zrobiłem:
    -Regulacja luzów zaworowych
    -Czyszczenie i ustawianie gaźnika
    -Przewody hamulcowe w stalowym oplocie p+t Hell
    -Płyn hamulcowy dot 4 zaciski p+t
    -Łożysko głowki ramy allbals
    -Klocki tył nhc
    -manetki ariete
    -filtr powietrza
    -świeca zapłonowa
    przy przebiegu 38700km wymieniłem olej na motul 5100 10w40 i filtr oleju
    Tylna opona ma 2500km Maxxis Promax dot 1212
    Przednia Battlax bt 45 dot xx08 wystarczy jeszcze na góra 3-4 tysiące km
    Napęd w połowie naciągu, tarcze ładne
    przednie klocki 70%, lagi nie leją i się nie pocą, wszystko w normie
    OC i przegląd do kwietnia 2014

Wizualnie do zrobienia prawa owiewka, dorzucam drugą taką samą w tym malowaniu ( uszczerbiona w 2 miejscach oraz brak uchwytu).
    Dokładam kufer i stelaż, tylny zacisk.
    Cena może i wysoka ale motocykla jestem pewien. Na wszystkie części posiadam rachunki do wglądu, nie mam tylko na regulacje zaworów i gaźnika.
    Cena 6700zł
    kom: 792-769-565
    Zdjęcia z dziś, moto zakurzone lepsze zdjęcia niebawem
    Ostatnio edytowany przez kaze_k; 2669. Powód: Nie dodałem sposobu kontaktowania się potencjalnych kupców

Stan tarcz jak na foto, przednia opona ma 2.4mm na środku,dot 2708 natomiast tył 4.6mm.

Komentarz

odświeżam, nowa cena 6400

Komentarz

Link do ogłoszenia na otomoto http://otomoto.pl/show?id=M3641386&preview=1
        Dla ludzi z forum zejdę z ceny na komplet oryginalnych kół

Komentarz

Sytuacja mi się trochę zmieniła, wiem że na tych kołach ciężko będzie sprzedać. Dlatego moja propozycja do 1.06.2013 to 5700zł tu na forum (cena bez przewodów w stalowym oplocie).

Komentarz

Zamieszczone przez kaze_k Zobacz posta
            (cena bez przewodów w stalowym oplocie).
            a to jakieś super hiper są że taka różnica w cenie ?
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Nie są super hiper, są prawie nowe mają dwa miesiące, można je pogonić osobno.

Komentarz

Sprzedaż wstrzymana, motocykl zostaje jeszcze u mnie. Proszę o zamknięcie/ usunięcie tematu.

Komentarz

Pracuję...
                X