potrzebna szyba hj 07
Ogłoszenie
Zwiń
Zasady obowiązujące w Giełdzie
W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
WyjÄ…tek stanowi forum "Inne moto".
ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
- Sprzedam - 10
- Inne moto - 25
- KupiÄ™ - 5
- Oddam - 1
EDIT rootolf:
UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.
Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less
Sprzedam około 150 sztuk nowych szyb do kasku
Zwiń
X
-
Rozpoznałem następujące modele:
AGV GP1
Lazer LSP01
Arai L-type 2szt
Nolan N31
Airoh AM1
Airoh ale bez modelu, mogę wysłać zdjęcia może ktoś rozpozna swoją
Nitro WS-18 3szt
Scorpion Exo 100 3 szt
Pinlock Nolan (N81, N81E, N100, N100E, X1001, X1001E
Vemar vdj vis vrr vxe vrw vsx vrx vrs - różne kolory, dużo jest na ebay, może ktoś trudni się sprzedażą na Europe?
Bieffe cały karton ale już nie miałem siły grzebać
Reklamówka podbródków i nosków, może podpasują do różnych kasków.
Reklamówka mechanizmów zamykania szyby, wentylacji, śrubek...
Może szybkę dało by się przerobić na deflektor albo inny wynalazek? Gdyby ktoś miał pomysł jak wykorzystać taką pleksi to oddam całość w dobrych pieniądzach.
Gdyby znalazł ktoś coś ciekawego dla siebie to chyba najlepiej pytać na blazej252@o2.pl prześle zdjęcia, pogadamy.
Komentarz
-
Airoh którego nie mogę rozpoznać, sporo osób pyta jak wygląda dlatego wstawiam zdjęcia.
IMG_0637.jpgIMG_0638.jpg
Komentarz
-
A masz do LEVIOR Fortex 1,albo starego schuberta bmw z otwieraną przyłbicą?
OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Moda, Zwierzęta, Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl
Komentarz
Komentarz