Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Mnie możecie nie lubic ale XTZ 750 godne uwagi pomimo niby "zaporowej ceny"

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez Beniamin Zobacz posta
    Daniel trochę pomyliłeś się w ogłoszeniu i podałeś niewłaściwą nazwę firmy od sprężyn akcesoryjnych. Chyba że faktycznie masz od tych co napisałeś; https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...9PVx6WPdNtratA
    Żeby było jasne nie mam nic wspólnego z "wyłysiałymi panami", a zwłaszcza z ich ideologią ...choć włosów wiele nie mam .
    Żeby zmyć z siebie to piętno niefortunnej nazwy na swoje wytłumaczenie: http://japan.webike.net/products/21435101.html

Komentarz

Ogłoszenie nieaktualne, motocykl SPRZEDANY pierwszemu klientowi, który zdecydował się oglądać.
      Poszedł za cenę, za jaką został wystawiony z pełnym wyposażeniem plus dodatkami jakie dorzuciłem nabywcy, a nie było ich w ogłoszeniu (zapasowa linka sprzęgła, dętki, halogeny, olej, oliwiarka Scotoilera)
      Motocykl będzie teraz jeździł w Międzyrzecu Podlaskim, być może nowy nabywca wkrótce zawita na forum.
      Miłego i bezawaryjnego użytkowania Rafale, uważam, że będziesz mega zadowolony z zakupu, tak jak przez cały okres 3,5 roku użytkowania

Komentarz

no i git.

wyedutuj moze temat, bo ktos faktycznie pomysli, ze ktos Cie nie lubil.

A tego GS tez rozwazalem - spoko maszyna, ale potem wyszlo, ze albo ST albo AT no i wreszcie zostalo ST i jest super.
        Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
        Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

XTZ 750 godne uwagi pomimo niby "zaporowej ceny" - SPRZEDANE

A to ja mogę zmieniać tytuły wątków?
          - nie mogę chyba, udało się zmienić tylko w tym post'cie
          Ostatnio edytowany przez DanielD; 459.

Komentarz

Jeleni nie sieją, sami się rodzą więc nic dziwnego że nastepny super hiper dakarowy srpzęt znalazł nowego nabywcę
            Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
            No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
            sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
              Jeleni nie sieją, sami się rodzą więc nic dziwnego że nastepny super hiper dakarowy srpzęt znalazł nowego nabywcę
              a inni pomarańczowieją jak by im żal dupe ściskał niewidomo z jakiego powodu
              Jedni potrzebują motocykli do jazdy inni do ...lansu? Ci drudzy mają super hiper dakarowy pomarańczowy sprzęt, chociaż pewnie połowy jego możliwości nie są w stanie wykorzystać ... ale pomarańczowe to najlepsze przecież, a reszta to gówno, a posiadacze to jelenie

Komentarz

Zamieszczone przez DanielD Zobacz posta
                a inni pomarańczowieją jak by im żal dupe ściskał niewidomo z jakiego powodu
                Jedni potrzebują motocykli do jazdy inni do ...lansu? Ci drudzy mają super hiper dakarowy pomarańczowy sprzęt, chociaż pewnie połowy jego możliwości nie są w stanie wykorzystać ... ale pomarańczowe to najlepsze przecież, a reszta to gówno, a posiadacze to jelenie
                hehe to dobre, i jakie trafione

Komentarz

ale pomarańczowe to najlepsze przecież, a reszta to gówno
                  Ja tego nie powiedziałem ale przyznam że coś w tym jest

Pojeździsz gejesem to wtedy pogadamy, zapraszam w moje strony, pokażesz jak potrafisz się lansować
                  Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  sigpic

Komentarz

Ja tego nie powiedziałem ale przyznam że coś w tym jest

Pojeździsz gejesem to wtedy pogadamy, zapraszam w moje strony, pokażesz jak potrafisz się lansować

do tego jaki jurny

"Twoje strony" są dla jeleni, którzy myślą, że mają OS Dakaru pod nosem

Komentarz

do tego jaki jurny

"Twoje strony" są dla jeleni, którzy myślą, że mają OS Dakaru pod nosem
                      Ciekawe są Twoje spostrzeżenia bo właśnie jelenie na super hiper dakarowych sprzętach tam nie dają rady,
                      jeśli nie chcesz w moich stronach to u Trocina też jest kilka fajnych miejsc,

skoro jesteś taki pewny siebie zapraszam bo w necie to każdy potrafi głupoty wypisywać i jaki to on wielki podróżnik bo na asfalcie w górach był a potem pod zwykłą górkę nie potrafi podjechać.

Kolego Danielu, nie ma co nabijać postów w zbędnej dyskusji, życie wszystko i wszystkich zweryfikuje. Miłej jazdy po asfalcie życzę.
                      sigpic

Komentarz

nie ma co nabijać postów w zbędnej dyskusji, życie wszystko i wszystkich zweryfikuje.
                        Więc po co zabierasz głos w dyskusji, która Cię w żaden sposób nie dotyczy skoro i tak jesteś najlepszy, a Twój motocykl tym bardziej i każdy na forum jest na każdym kroku o tym uświadamiany ...spuść sobie z krzyża na coś pomarańczowego może Ci się polepszy.
                        Niektórzy potrafią się zachować, napisać coś sensownego w sposób nie obrażający nikogo ale Twoje kompleksy...

Komentarz

Motocykl sprzedany, temat zamykam.
                          "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Pracuję...
                          X