Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Oponki uzywki. Rózne rózniaste. Ceny adekwatne do stanu i raczej zachecające.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Oponki uzywki. Rózne rózniaste. Ceny adekwatne do stanu i raczej zachecające.

Sprzedam. Na większości ale nie na wszystkich jeździłem.

Jakieś stare metzelery, mitasek, anakee i TKC

Continental w komplecie z mitaskiem tu:

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Moda, Zwierzęta, Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Michałek końcówka, ale mimo to wciąż zajebiście trzyma sie na mokrym czarnym.

OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Moda, Zwierzęta, Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Ogólnie jaki stan taka cena- czyli z reguły symboliczna.

Na allegro i bazarach widziałem przykładowo, że za takie metzelery chcą po 70zł. To u mnie po 20.

Może sie jeszcze coś komuś przyda na zapas tudzież na czas kiedy nie chce sie na czarnym zjechać kostek.

Wysyłka 15zł.
    Ostatnio edytowany przez Prince; 2935.

Podnoszę.
    TKC 80(Tył) w parze z mitasem(przód) 190zł.
    Za micheliny i metzelery 15zł od sztuki( sa i przednie i tylne)

Możliwy odbiór osobisty.

Komentarz

Zamieszczone przez Prince Zobacz posta
      Podnoszę.
      TKC 80(Tył) w parze z mitasem(przód) 190zł.
      Za micheliny i metzelery 15zł od sztuki( sa i przednie i tylne)

Możliwy odbiór osobisty.

na zbiorczym zdjęciu na tablicy toto na lewo od tkc to metzeler? ile tego bieżnika zostało?

pozdr

Komentarz

Zamieszczone przez norweg Zobacz posta
        na zbiorczym zdjęciu na tablicy toto na lewo od tkc to metzeler? ile tego bieżnika zostało?

pozdr
        3 mm
        Tak jak kredą napisane. Ale to takie rzetelne trzy w najniższym z najniższych miejsc. Z tego co pamiętam tych przednich metzelerów są dwie sztuki i obydwie traktowałbym raczej jako zapas a nie czysto użytkowo.

Komentarz

hmmm
          to pomyślim czy gitare zawracać

Komentarz

Ciąg dalszy.

Dla forumowiczów ta tańsza opcja od ręki.

Mam też uzywkę TKC 130/80 17. Jeszcze na niej jeżdżę, wiec pomiar i zdjęcie jak ktoś będzie zainteresowany.

Komentarz

TKC80 130/80 17 05510001.JPG

Cena 100zł. To już cena forumowa. Taniej nie będzie. Może być tylko mniej bieżnika bo ciągle jeździ.

Komentarz

10659159_947613671920267_3717917391765912904_n.jpg
                Michelin - ten po prawej. Cena 40zł Możliwy odbiór osobisty w Warszawie.

Komentarz

Cześć,
                  Znajdziesz jakiś tył szosowy lub dual w niezłym stanie?

Komentarz

Mam turanzę i annaka. Ale tylko 130/80 17..Michałek raczej padlina. Metzeler spoko. Jeżdżę na nim, ale już nabyłem komplet nowych wiec mogę zmienić.

Komentarz

Jakoś mnie przeraża kupowanie używanych opon. To jedyna rzecz, która łączy mnie z gruntem .......... sorry

Komentarz

No przecież przez większość czasu jeździsz na używanych Jeżeli opona jest z pewnego żródła np. od kolegi , który miał ją od nowego i smigał na niej poł roku i zmienia na inną a ta ma jeszcze 70 % bieżnika to dla kogoś z mniejszymi zasobami jest lepszym wyborem niż jazda na zużytych w 105 % slickach , które ma założone , czyż nie ?
                        Jeżeli jest jeden cylinder to pozostaje tylko jeden wybór...
                        Jeżeli jest wybór to mogą być nawet cztery...

Komentarz

Nie przepraszaj. Dla mnie też kiedyś swiat był czarno biały. Ale wyrosłem i czasem tęsknię za tym stanem

A już bardziej serio. To bardzo dobrze. Bo trochę pojeździsz i musisz zmienić, bo też masz używaną(czy nadal jest nowa?). Ta może trafić do mnie i za kilkadziesiąt złotych zrobię na niej kolejne kilka tysięcy km. Nie mam chyba co narzekać?

Komentarz

Komentarz

No dobrze. To ja przepraszam. Ty jeździsz tylko na nowych. Wciąż i bezustannie taka opcja w BMW tak?

Komentarz

Pracuję...
                              X