Ogłoszenie

Zwiń

Zasady obowiązujące w Giełdzie

W Giełdzie można zamieszczać ogłoszenia TYLKO związane jakkolwiek z XTZ ( z wyjątkiem działu "Inne moto"). Wszystkie ogłoszenia nie spełniające tego warunku będą usuwane przez moderatorów.
Wyjątek stanowi forum "Inne moto".

ZABEZPIECZENIE PRZED SPAMOWANIEM
Aby móc pisać w poszczególnych działach giełdy należy zliczoną minimalną wymaganą liczbę postów:
  • Sprzedam - 10
  • Inne moto - 25
  • Kupię - 5
  • Oddam - 1

EDIT rootolf:

UWAGA:
Sprzedający jest zobowiązany podać cenę przy sprzedawanym przedmiocie. W przypadku braku ceny, ogłoszenie może zostać usunięte.
Jeżeli masz zamiar kupić motocykl od forumowicza zapytaj innych o opinię o tym motocyklu.

Zasady wchodzą w życie z dniem 26.10.2012 r.
Zobacz więcej
See less

Sprzedam XTZ 660 Tenere 1992

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[660] Sprzedam XTZ 660 Tenere 1992

Sprzedam motocykl XTZ660, rocznik 1992, na liczniku 43 tys., ile w rzeczywistość to nikt nie wie.
    Jak widać na zdjęciach bez przedniej czachy, tak już kupiłem.
    Motocykl w moich rękach od roku, dołożyłem od siebie:
    - dwie lampki diodowe, widać na zdjęciach, nieźle świecą w nocy;
    - nowy olej i filtry,przejechałem na nich jakiś tysiąc km;
    - z tyłu niedawno dostał nowe klocki;
    - opony z przodu AC10, z tyłu CO2, zakładałem nowe jakiś tysiąc km temu, dętki też nowe;
    - ma pociągniętą instalację pod gniazdo zapalniczki i elektrozawór do olejarki, wszystko na oddzielnym bezpieczniku i przekaźnikach (nie dokończę instalacji...);
    - nowa świeca;
    - wymieniłem wydech na przelot (Huzar), prawy boczek zdjęty, bo z tym wydechem wygląda lepiej bez (boczek oczywiście dodaję w cenie); Jeżele ktoś woli mogę założyć oryginalny tłumik.
    - po zakupie dostał nowe łożyska w kołach, zrobiona cała kiwaczka - nowe łożyska;
    - nowe króćce ssące między gaźnikiem, a cylindrem;
    - gaźnik był czyszczony, ale wymaga doregulowania;
    - lusterko w tej chwili jedno składane, na życzenie kupującego mogę założyć oba oryginalne (zamiast składanego);
    - kierownica Renthal.

Przegląd do grudnia 2014, OC do lipca 2015.

Cena: 2700,00 PLN do negocjacji

link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/1074834...eat=directlink

Tel: 723-8759oo
    Ostatnio edytowany przez gwardia; 2591.

Motocykl sprzedany, pojechał do stolicy. Temat do zamknięcia.

Komentarz

Pracuję...
    X