Sprzedam motocykl XTZ660, rocznik 1992, na liczniku 43 tys., ile w rzeczywistość to nikt nie wie.
Jak widać na zdjęciach bez przedniej czachy, tak już kupiłem.
Motocykl w moich rękach od roku, dołożyłem od siebie:
- dwie lampki diodowe, widać na zdjęciach, nieźle świecą w nocy;
- nowy olej i filtry,przejechałem na nich jakiś tysiąc km;
- z tyłu niedawno dostał nowe klocki;
- opony z przodu AC10, z tyłu CO2, zakładałem nowe jakiś tysiąc km temu, dętki też nowe;
- ma pociągniętą instalację pod gniazdo zapalniczki i elektrozawór do olejarki, wszystko na oddzielnym bezpieczniku i przekaźnikach (nie dokończę instalacji...);
- nowa świeca;
- wymieniłem wydech na przelot (Huzar), prawy boczek zdjęty, bo z tym wydechem wygląda lepiej bez (boczek oczywiście dodaję w cenie); Jeżele ktoś woli mogę założyć oryginalny tłumik.
- po zakupie dostał nowe łożyska w kołach, zrobiona cała kiwaczka - nowe łożyska;
- nowe króćce ssące między gaźnikiem, a cylindrem;
- gaźnik był czyszczony, ale wymaga doregulowania;
- lusterko w tej chwili jedno składane, na życzenie kupującego mogę założyć oba oryginalne (zamiast składanego);
- kierownica Renthal.
Przegląd do grudnia 2014, OC do lipca 2015.
Cena: 2700,00 PLN do negocjacji
link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/1074834...eat=directlink
Tel: 723-8759oo
Jak widać na zdjęciach bez przedniej czachy, tak już kupiłem.
Motocykl w moich rękach od roku, dołożyłem od siebie:
- dwie lampki diodowe, widać na zdjęciach, nieźle świecą w nocy;
- nowy olej i filtry,przejechałem na nich jakiś tysiąc km;
- z tyłu niedawno dostał nowe klocki;
- opony z przodu AC10, z tyłu CO2, zakładałem nowe jakiś tysiąc km temu, dętki też nowe;
- ma pociągniętą instalację pod gniazdo zapalniczki i elektrozawór do olejarki, wszystko na oddzielnym bezpieczniku i przekaźnikach (nie dokończę instalacji...);
- nowa świeca;
- wymieniłem wydech na przelot (Huzar), prawy boczek zdjęty, bo z tym wydechem wygląda lepiej bez (boczek oczywiście dodaję w cenie); Jeżele ktoś woli mogę założyć oryginalny tłumik.
- po zakupie dostał nowe łożyska w kołach, zrobiona cała kiwaczka - nowe łożyska;
- nowe króćce ssące między gaźnikiem, a cylindrem;
- gaźnik był czyszczony, ale wymaga doregulowania;
- lusterko w tej chwili jedno składane, na życzenie kupującego mogę założyć oba oryginalne (zamiast składanego);
- kierownica Renthal.
Przegląd do grudnia 2014, OC do lipca 2015.
Cena: 2700,00 PLN do negocjacji
link do zdjęć: https://picasaweb.google.com/1074834...eat=directlink
Tel: 723-8759oo
Komentarz