Sprzedaję swoja pomarańczę... może ktoś szuka fajnej Ski - ogłoszenie w linku poniżej:
http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNot ... =przedmiot
kkk.jpg
Sprzedam KTM Adventure S, motocykl z 2003r. Moto kupiłem w 2013r. W tym roku wiosną zrobiony kompletny przegląd, wymiana oleju, regulacja zaworów, serwis lag, jesienią 2015 założyłem nowy napęd did - przebieg ok 3 tys. oraz wymieniłem klocki. Wymieniłem również cały kosz sprzęgłowy ponieważ stary miał już bicie i szarpał, opony TKC 80 (przednia zużycie 40%, tył do wymiany). Nowy akumulator, kupiony w czerwcu br - gwarancja. Ogólnie moto oceniam na stan 4+. Wydaje mi się, iż ciężko będzie znaleźć Skę z tego rocznika w równie dobrej kondycji. Silnik pracuje bez zarzutu, jest dużo mocy i agresji
nie bierze oleju, nie kopci. Kanapę zmieniłem na model z 990 ( jest niższa od oryginalnej z wersji S).
akcesoria:
- ogrzewane manetki
- gmole sw motech
- stelaże pod kufry
- płyta bagażnika pod kufer centralny
- wysprzęglik magura
- podwyższenie kierownicy
- uchwyt na mocowanie stelaża nawigacji touratech
- komplet kufrów hepco becker
- kufer centralny Kappa 53l (mieści 2 kaski)
- poszerzenie stopki bocznej touratech
- wyprowadzone gniazdo zapalniczki w schowku pomiędzy bakami.
Motocykl do obejrzenia w Warszawie - Bemowo. Tel 606 328 001.
http://allegro.pl/ShowItem2.php/itemNot ... =przedmiot
kkk.jpg
Sprzedam KTM Adventure S, motocykl z 2003r. Moto kupiłem w 2013r. W tym roku wiosną zrobiony kompletny przegląd, wymiana oleju, regulacja zaworów, serwis lag, jesienią 2015 założyłem nowy napęd did - przebieg ok 3 tys. oraz wymieniłem klocki. Wymieniłem również cały kosz sprzęgłowy ponieważ stary miał już bicie i szarpał, opony TKC 80 (przednia zużycie 40%, tył do wymiany). Nowy akumulator, kupiony w czerwcu br - gwarancja. Ogólnie moto oceniam na stan 4+. Wydaje mi się, iż ciężko będzie znaleźć Skę z tego rocznika w równie dobrej kondycji. Silnik pracuje bez zarzutu, jest dużo mocy i agresji

akcesoria:
- ogrzewane manetki
- gmole sw motech
- stelaże pod kufry
- płyta bagażnika pod kufer centralny
- wysprzęglik magura
- podwyższenie kierownicy
- uchwyt na mocowanie stelaża nawigacji touratech
- komplet kufrów hepco becker
- kufer centralny Kappa 53l (mieści 2 kaski)
- poszerzenie stopki bocznej touratech
- wyprowadzone gniazdo zapalniczki w schowku pomiędzy bakami.
Motocykl do obejrzenia w Warszawie - Bemowo. Tel 606 328 001.
Komentarz