Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

ST 750 po 10 min grzeje się instalacja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] ST 750 po 10 min grzeje się instalacja

Witam wszystkich, mam problem ze swoją Tenerką, ponieważ po 10 min na wyłączonym zapłonie grzeje mi się cala instalacja nie mam pojęcia co się może dziać...
    Proszę Was o pomoc jeżeli ktoś z Was ma jakiś pomysł...
    Podkreślę może jeszcze to ze instalacja może być źle podłączona bo ST próbuję dopiero postawić na nogi . Wcześniej była u mechanika który nie potrafił jej spowrotem złożyć...
    Proszę o pomoc!

Sprawdz wszystkie przewody co sa podłaczone do + na aku.Moze artysta pomylił,przewód od rozrusznika dał na aku a od masy pod przekaznik rozrusznika bo chyba w teresie to mozna tylko pomylić bo oba sa czrne .Ale to juz trzeba byc zdolnym.

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Dzizus... gdybym miał z prądem walczyć, całą instalacją, to bym wolał chyba moto sprzedać. Chyba jedna z bardziej niewdzięcznych robót przy moto... No i żeby instalacja się grzała? Dziwne...
        sigpic
        "Cieszył się wędrówką do nieznanych miejsc, oglądaniem nieznanych rzek, a trudy wynagradzała mu pasja poznania"

"Dystans do świata jest właściwy, gdy do jednego wora nawalimy ziarno wyrozumiałości, optymizmu łyżkę, tolerancji z umiarem, wiedzy mędrców szklaneczkę i wina antołek by jak będą dokuczać pierdolnąć głośnym NIE."

Komentarz

Sprawdź czy kable są dobrze popodpinane i czy nie są gdzieś pozałamywane ponacinane itp.

Zamieszczone przez mx-wulkan Zobacz posta
          Sprawdz wszystkie przewody co sa podłaczone do + na aku.Moze artysta pomylił,przewód od rozrusznika dał na aku a od masy pod przekaznik rozrusznika bo chyba w teresie to mozna tylko pomylić bo oba sa czrne .Ale to juz trzeba byc zdolnym.

Taki Znachor (mechanik) jak pomyli kable to jeszcze pikuś, ja jak miałem praktyki w warsztacie to gość przyjechał do warsztatu twierdząc że po wymianie klocków hamulec bardzo słabo działają , jak rozebrałem zacisk krew mi zamarzła i stanąłem jak wryty, klocki założone były metalem do tarczy
          .

Komentarz

Komentarz

Nie mam pojęcia co się z nim dzieje...
              Akumulator mam nowy BOSCH 12v 14Ah i dalej lipa..
              Jak rozwiąże ten problem napewno napisze

Komentarz

Musisz dłubać, niestety. Sprawdz też przy okazji czy jakiś odbiornik nie robi zwarcia.
                --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Komentarz

Pracuję...
                  X