Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Mam nadzieje, ze mnie nie zbanujecie. Pyt mam nastepujace gdzie jest skrzyneczka z bezpiecznikami? Nie mam ochoty rozkrecac na razie calego moto a wiedziec bym chcial
Nie ma takiego czegoś. Masz dwa bezpieczniki. Jeden na wiatrak (na głównej belce ramy leciutko za airboxem), drugi na plusie od akumulatora (wsadzony w oczko od gumki akumulatora).
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Może ktoś podesłać zdjęcie bezpiecznika głównego w xtz660 3yf '99. Nie mogę namierzyć u siebie. Chyba druciarstwo się odbyło u mnie. Z plusa aku wychodzą 2 przewody. Bazpiecznik od wenylatora jest, a głównego ni widu ni słychu.
Może ktoś podesłać zdjęcie bezpiecznika głównego w xtz660 3yf '99. Nie mogę namierzyć u siebie. Chyba druciarstwo się odbyło u mnie. Z plusa aku wychodzą 2 przewody. Bazpiecznik od wenylatora jest, a głównego ni widu ni słychu.
Bezpiecznik jest na przewodzie od razu przy akumulatorze w plastikowym kiedyś przeźroczystym szito-puzdełeczku, z miejscem na zapasowy. Oryginał jest szklany i warto to od razu pożegnać przerabiając na jakieś dostępny.
Bardzo dziękuję i przepraszam za wiki'ową indolencję. To u mnie jakiś magik zniknął całe gniazdo bezpiecznika. Będzie trzeba zrobić nowe.
Thank you Prince
Komentarz