Panowie poszukuję celem pożyczenia regulatora /model nowszy czyli chyba od 1992 w górę/ na okres dwóch tygodni od 14 czerwca do końca tegoż miesiąca. Lecimy na południe na dwóch Terefere 750 a moje "poafrykańskie" doświadczenia z tym elektrycznym pierdolnikiem są średnie w związku z powyższym było by miło mieć zapas w razie "W". Gdyby się "dawca" zadeklarował to na popapraciu czy małopolsce podjadę jak i po wycieczce odwiozę zaś w dalszych regionach transport w obie mańki jakoś dogadamy
. Pivo oczywiście za pożyczkę postawię, tel. do mnie 510-997-676. Z góry WIELKIE DZIĘKI dla każdego kto w temacie będzie chciał pomóc.
Ps.
Jak to w Teresach działa ?? Jak obroty wzrastają to świeczki Tereski się budzą do jasnego życia ?? U mnie na wolnych jak "przygazuję" widać dość wyraźny wzrost jasności w temacie zaś u kumpla temat praktycznie do pominięcia - oba ładowania OK więc czy to taki urok naszych Pań ??

Ps.
Jak to w Teresach działa ?? Jak obroty wzrastają to świeczki Tereski się budzą do jasnego życia ?? U mnie na wolnych jak "przygazuję" widać dość wyraźny wzrost jasności w temacie zaś u kumpla temat praktycznie do pominięcia - oba ładowania OK więc czy to taki urok naszych Pań ??
Komentarz