Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
No fakt...
Kolega się uczy... trzeba cierpliwości.
Króciec oznaczony strzałką ma być połączony wężykiem z pompą paliwa - to podciśnienie wprawia w ruch membranę pompy.
ok ja się zajeba.... w akcji he nie tą fotkę wrzuciłem co chciałem.już mam wszystkie przewody podpięte tak jak to powinno być. Nie do końca jeszcze z tym odpalaniem jest dobrze. teraz jest ciepły silnik więc nie ma problemu. ostygnie to jeszcze spróbuje. jak będzie ok to po temacie, a jak nie to dalej będę męczył
jedyne słowo które znam po niemiecku to " Scheiße " :p he (ale chrome daje rade przetłumaczyło). z braku czasu odpuściłem ale teraz mam chwile i ładują się aku , będę dalej próbował.
Tu się dzieje.... Starość i zużycie. Ośka przepustnicy, nieszczelności na gumkach iglicy ssania _ lekarstwem jest wymiana gaźnika. Weź trochę zwykłego smaru i zaklej potencjalne miejsca dostępu powietrza z zewnątrz _ dowiesz się gdzie puszcza.
Jest ktoś tutaj z Łódzkiego który ogarnął by mi to moto?? po czytaniu na forum wszystkich podpowiedzi dało by się to zrobić ale podstawowa sprawa to czas a właściwie brak czasu:/
a tak po za tym czy poziom paliwa co fotkę wstawiłem jest prawidłowy??
Komentarz