Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
drogie Brawo mam problem ( następny ) otóż słabo świeci kontrolka biegu jałowego/luzu . Czy to jest element wymienny lub czy da się dołożyć drugą mocniejszą co by w pełnym słońcu było widać . Drażni mnie szukanie luzu podczas jazdy po mieście.
Co znaczy słabo? Tak jak świateł długich, czy nie?
Jak tak: to wymiana na mocniejszą, może leda.
Jak nie: to albo żarówka się kończy, albo trzeba poczyścić styki nad zębatką zdawczą... N
Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!
Co znaczy słabo? Tak jak świateł długich, czy nie?
Jak tak: to wymiana na mocniejszą, może leda.
Jak nie: to albo żarówka się kończy, albo trzeba poczyścić styki nad zębatką zdawczą... N
querwa , wczoraj właśnie wymieniłem uszczelniacz wałka zdawczego ........drugi raz tego nie popełnię w najbliższym czasie ( no nie zmuszę się ) , moto złożone
opcja 2 , da się tam wymienić żarówkę w prosty sposób czy szkolenie w NASA mus być ?
Wymieniałem "kontrolki" kierunków i luzu na mocniejsze, bo też w słońcu były słabo widoczne jak na moje gały (wiek robi swoje) i da się bez większych problemów, bez zdejmowania lamp.
Mam żarówki ledowe niemal od początku i może dlatego nie czuję problemu. Natomiast tak myślę o tych kontrolkach... i przydałaby mi się kontrolka 5 biegu, tak często szukam szóstki
Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!
Wymieniałem "kontrolki" kierunków i luzu na mocniejsze, bo też w słońcu były słabo widoczne jak na moje gały (wiek robi swoje) i da się bez większych problemów, bez zdejmowania lamp.
o widzisz , jakieś pocieszenie w ten pochmurny , deszczowy dzień .........tak, wiem potrzeba deszczu jest duża ale czemu w łykend
Mam żarówki ledowe niemal od początku i może dlatego nie czuję problemu. Natomiast tak myślę o tych kontrolkach... i przydałaby mi się kontrolka 5 biegu, tak często szukam szóstki
zdała by się ta szóstka na tranzycie, tez często szukam i nie znajduje
Komentarz