Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
posiadam niekompletną dokumentacje gdyż brakuje mi niemieckiego dowodu rejestracyjnego czy ktoś miał już taki problem????? jeśli już załatwialiście podobne sprawy albo moglibyście pomóc dajcie znać
Dokładnie, tylko konsulat lub w zależności kiedy zakupiłeś pojazd możesz zwrócić się do poprzedniego właściciela z prośbą o wyrobienie duplikatu o ile ten nie zgłosił już zbycia pojazdu.
Dokładnie, tylko konsulat lub w zależności kiedy zakupiłeś pojazd możesz zwrócić się do poprzedniego właściciela z prośbą o wyrobienie duplikatu o ile ten nie zgłosił już zbycia pojazdu.
Nie trzeba ani konsultanta , ani duplikat. Miałem taki sam temat ze swoją 660-tką, pewnie zakładam że motorek był już dawno wyrejestrowany czyli przed chyba 2004 nie pamiętam dokładnie ale wtedy nie wydawali dowodów takich z odciętym rantem. Więc musisz jak ja to zrobiłem znaleźć adres wydziału komunikacji gdzie był ostatnio zarejestrowany motór, i wysłać do nich prośbę o całą historię. W moim przypadku nie było problemu i dostałem tą historię i na tej podstawie zarejestrowałem
Komentarz