Mam taki mały zgryz, numery silnika i ramy się zgadzają, lecz na owej tabliczce znamionowej nic mi się nie zgadza, nie wiem czym to może być spowodowane, ktoś nakleił lewą naklejkę? tylko po co? moto jest sprowadzone z Włoch, wrzucam foty
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Tabliczka znamionowa- wypisane bzdury
Zwiń
X
-
a co masz na ramie wybite? na główce?
jak ktoś zmienił silnik to numery będą inne,
ja też miałem terese z włoch a na naklejce i na silniku był ten sam numerOstatnio edytowany przez marcinjunak; 46.Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz postaa co masz na ramie wybite? na główce?
jak ktoś zmienił silnik to numery będą inne
Napisałem, że numer ramy i silnika się zgadzai nie widać znaków przebijania numerów
Komentarz
-
Zamieszczone przez Cezary Zobacz postaNapisałem, że numer ramy i silnika się zgadzai nie widać znaków przebijania numerów
i po sprawie
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Siwy
-
Siwy
-
Siwy
-
Ja mam taką samą historię jak Cezary - na tabliczce znamionowej (włoska ST) są wypisane różne rzeczy, które nijak się nie pokrywają z tym co jest na ramie i silniku. Szukałem info na ten temat, ale nigdzie nie znalazłem. Przez tę tabliczkę miałem ostre przejście z jakimś debilem diagnostą, który chciał mi dowód zabrać, bo mu wychodziło, że do dowodu jest wpisany numer silnika, a przecież na tabliczce widniało zupełnie co innego (zamieszania było przez to co niemiara). W każdym razie warto uważać. Jakby ktoś coś wiedział o co z tym chodzi, to chętnie się dowiem
Komentarz
-
Siwy
-
Siwy
Komentarz