Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Kierownica wymiana

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Kierownica wymiana

Witam
    Dwie szybkie sprawy:
    1. Jakie są wymiary oryginalnej kierownicy wysokość i szerokość
    2. Z doświadczenia jaka kierownice polecacie, mam 190 cm i sporo na szutrach jeżdżę i innych dziurach
    pozdr

Magura Big Enduro, jest mega wielka:

Ostatnio edytowany przez Lis; 4923.
    Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!

Komentarz

Wow No duża Ja mam u siebie nowiutkiego Renthala tyle ze szerokość 73 cm. Poprzedni właściciel założył z wyższymi mostkami ale dla mnie jest za mała . Nie ma zanadrzu gdzie podjechać żeby były na stanie i przymierzyć .

Komentarz

Jutro jestem w Katowicach, mogę udostępnić moją do przymiarki... ?

Komentarz

Na taką długą kierownicę, ograniczona długość linek nie będzie przeszkodą?

Komentarz

Zależy od tego jak wysoko ją zamontujesz. Ja mam jedne z niższych mostków i linki gazu są ok, przewód hamulcowy na styk, ale mam oplot i nie wiem jak by to było w oryginale.
            Linki sprzęgła nie mam, więc nie wiem....
            Kable też na styk.

Komentarz

Zamieszczone przez Lis Zobacz posta
              Jutro jestem w Katowicach, mogę udostępnić moją do przymiarki... ?
              Sorry nie zauważyłem , nie przychodza mi powiadomienia.. Muszę coś po przymierzać . Polecają taka też spora https://allegro.pl/oferta/kierownica...2mm-7045844611

Komentarz

Myślałem nad nią. Dobre opinie słyszałem. Zaletą jest poprzeczka no i to że kierownica na 22mm, więc nie trzeba zmieniać mostków.
                Natomiast ktoś wysoki z użytkowników (nie pamiętam nicka) mówił mi, że i tak była dla niego za mała.
                Porównaj wymiary.
                W czwartek też powinienem być na motocyklu... Pracuję w Katowicach i 3-4 razy w tygodniu dojeżdżam Tenerą.

Komentarz

Pracuję...
                X