Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

potrzebna osłona chłodnicy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

potrzebna osłona chłodnicy

nie mam osłony chłodnicy a bardzo bym chciała

kto wie, gdzie takową kupić lub czy ktoś jest mi w stanie ją wykonać lub ma projekt jakiejś, wówczas coś ogarnę w Warszawie, żeby mi wycieli.. Pamiętam, że Baldur coś tam sam projektował.. Czy byłby mi szanowny kolega Baldur w stanie udostępnić swój projekt? Oczywiście główny motyw zostałby zmieniony

proszę, pomóżcie

Cześć Kate na Słowackiej stronie coś takiego sprzedają ale chyba nie tanio to wyjdzie jak się euro przeliczy ,ale faktycznie ktoś z forumowiczów robił osłonę łańcucha i chłodnicy ale skontaktuj się z Łojkiem on ma dojście do maszyn

Komentarz

znalazłem jak mówiłem http://supertenere.sk/index_cennikstr8.htm

lub tu http://www.xtzclub.pl/threads/2098-M...na+ch%B3odnicy

Komentarz

dziękuję Ci bardzo

Komentarz

Kate napisz mi na PW swojego maila a ja zlokalizuje moj plik w cadzie a nastepnie CI go przesle. Ramke z otworami montarzowymi sobie wykorzystasz a reszte przerobisz jak chcesz. Pozdrawiam

Komentarz

dzięki, poszło

Komentarz

hej kete pisałem ci jak pokazałaś motocykl połamany ze mogę cie poratować taka osłona,mam 2 bedzie cie to kosztowac tylko koszt wysylki,

Komentarz

Podbijam. Jestem zainteresowany osłoną chłodnicy. Ktoś,coś? Do kolegi co pisał w 2011 napisałem PW.

Komentarz

Rumpel wycina je na frezarce, nie było zainteresowania na pełną realizację projektu

Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                  No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                  sigpic

Komentarz

ludziska Rumpel a Rumpo to calkiem dwie różne osoby. Rumpo to Lepi

Komentarz

Pracuję...
                    X