Pytanko czy ktoś w najbliższym czasie przymierza sie do zakupu draculowych gmoli ? Dostałem cynka że teraz wysyłają kurierem a nie pocztą rumuńską i może dali by rade wysłać 2-3 komplety a wtedy parę dyszek w kieszeni ...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Gmole - dywagacje teoretyczne w poszukiwaniu ideału
Zwiń
X
-
Janas - ja się przymierzam. I chętnie dołączyłbym do wspólnych działań nie tylko ze wzg. na ew. cięcie kosztów, ale też na poprowadzenie tematu przez kogoś bardziej obeznanego w dogadywaniu się z nimi, czy realizacji płatności.
Zamieszczone przez Janas_WaWa Zobacz postaPytanko czy ktoś w najbliższym czasie przymierza sie do zakupu draculowych gmoli ? Dostałem cynka że teraz wysyłają kurierem a nie pocztą rumuńską i może dali by rade wysłać 2-3 komplety a wtedy parę dyszek w kieszeni ...
Komentarz
-
ja zamowilem te gmole i leca do mnie wlasnie.
uwaga, wcale tak nie jest latwo. na dzien dobry powiedzieli mi, ze nie maja na stanie i moge zrobic mi je w maju(!) - potem ze moze za 2-3 tygodnie sie uda, a potem napisal po 5 dniach, ze maja.
Kontakt mailowy jest ok, ale dosyc wolny. Odpisuja po kilku dniach.
ps. chce ktos moje "male, ladne" gmole?Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bezy Zobacz postaJanas - ja się przymierzam. I chętnie dołączyłbym do wspólnych działań nie tylko ze wzg. na ew. cięcie kosztów, ale też na poprowadzenie tematu przez kogoś bardziej obeznanego w dogadywaniu się z nimi, czy realizacji płatności.chciałem zrobić rozeznanie kto jest chętny itp. Za ok tydzień maks. dwa będę pewny czy wyrobię się z hajsem...
Komentarz
-
Ja 3 tygodnie temu zamówiłem 1 kpl i chyba po 5 dniach od wpłaty był już u mnie w Olsztynie.
Robota wzorowa, pasują idealnie.Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
Komentarz
-
Zamieszczone przez Łojek Zobacz postaJa 3 tygodnie temu zamówiłem 1 kpl i chyba po 5 dniach od wpłaty był już u mnie w Olsztynie.
Robota wzorowa, pasują idealnie.
Komentarz
-
PayPal :-)
Wyszło 565PLN z przesyłką.Odważni nie żyją wiecznie, lecz ostrożni nie żyją wcale...
Loud pipes save lives...
https://picasaweb.google.com/108651862641483365846
Komentarz
-
realizcja
mail do nich, akceptacja zlecenia, platnosc paypal, wysylka.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
wow. przyszlo mega szybko kurierem.
pierwsze wrazenie - super extra. zamontuje jak tylko bede mial czas.Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
Komentarz
-
Zamieszczone przez Romek93 Zobacz postaczy ktoś w najbliższym czasie zamawia gmole z Rumunii ????"Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin
Komentarz
Komentarz