Po raz kolejny już zwracam się do kolegów o pomoc. Składanie rozbitka dobiega powoli końca, na tapecie tym razem pojawia się następujący problem: myślę, że sprawa popularna i na forum pewnie się pojawiła, ale ja nie znalazłem - czy jest jakiś sprawdzony patent na zastąpienie fabrycznych "stożków" w boczkach? Szczególnie tych "dalszych", bo ich akurat zgodnie po obu stronach u mnie brakuje, te "bliższe" jakoś się ciągle trzymają i przód plastiku nawet nieźle stabilizują.
Mój pomysł - magnes z taśmą dwustronną - zawsze można się pozbyć a jak złapie, to chyba powinno stabilizować wystarczająco...
Tradycyjnie fotka z problemem.
20170409_153249_HDR.jpg
P. S. Na zdjęciu widać idealnie, więc zapytam - patent na korek zbiorniczka wyrównawczego robi robotę, ale jeśli ktoś dobrodusznie chciałby mi sprzedać taki koreczek za normalne pieniądze, chętnie przyjmę!
Mój pomysł - magnes z taśmą dwustronną - zawsze można się pozbyć a jak złapie, to chyba powinno stabilizować wystarczająco...
Tradycyjnie fotka z problemem.

P. S. Na zdjęciu widać idealnie, więc zapytam - patent na korek zbiorniczka wyrównawczego robi robotę, ale jeśli ktoś dobrodusznie chciałby mi sprzedać taki koreczek za normalne pieniądze, chętnie przyjmę!

Komentarz