Koledzy pisałem już wcześniej o swoim problemie, ale to już przechodzi ludzkie pojęcie. Moje moto jest już u trzeciego mechanika zrobione jest już praktycznie wszystko,gaźniki, zawory, rozrząd sprawdzany, ciśnienie, świece wymienione, już chyba trzeci komplet, nowy akum, cewka, prąd sprawdzany itp, cały sezon nie jeżdże, odpali chodzi i jest niby ok, już sie nauczyłem że za nim odbiorę mówie mechanikowi żeby się przejechał i znowu było tak że jest super itd wziął na przejażdżke i dupa. Jedyne co zostało to moduł. Co o tym myślicie??
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Panowie POMOCY brak już pomysłów - raz chodzi, raz nie, strzela...
Zwiń
X
-
trzeci mechanik i sobie z moto poradzić nie może? Kurna szkoda że tak daleko mieszkasz bo byśmy ten problem rozwikłali,jak wszystko sprawdzone a moto nie dziala jak należy to coś musiało być przeoczone i to pewnie coś banalnego.Wypisz jeszcze raz w punktach objawy i w kolejnych punktach co w jakiej kolejności było sprawdzane a na pewno coś wymyślimy
Komentarz
-
zawsze jak słyszę taką historię to mówię - lewe powietrze
strzelam w ciemno, bo obiawów nie opisałeś - ale kiedyś Laguna miał tak w XJ600: wymienili wszystko a problemem okazało się lewe powietrze ze sparciałej gumyST legenda Dakaru http://passion4travel.pl/index.php/c...dow/motocykle/
FB: http://www.facebook.com/kamilltee
Komentarz
-
Moto raz chodzi raz nie, strzela z tłumika, zagrzeje się to jest troszkę lepiej ale i tak lipa, jakby nie miał mocy, jakby nie dostawał paliwa, a wszystko jest ok niby. Koledzy jakby ktoś poodjechał do mnie na zamiane tego modułu byłbym niezmiernie wdzięczny, tak żebym mógł wykluczyć ten moduł, kurde jakoś nie mam nikogo wśród znajomych z ST, za paliwo zapłacę a w przyszłości podjadę z dobrą butelką
Komentarz
-
jest przyczyna - ustawienie skladu mieszanki i zatkana pompka, aż wstyd się przyznać tzn nie mi, ale że mechaniory tego nie opanowały dopiero ten, achhh, chociaż narazie i tak na spokojnie, zrobiłem bez plastików z nieprzykręconym bakiem tak na próbę 3 km i było ok, miejmy nadzieję że już tak zostanie, jeszcze parę rzeczy i może w końcu zacznie mi się sezon, szkoda że na jesień ale cóż. pozdrawiam i dziękuje za wszystkie podpowiedzi
Komentarz
Komentarz