Poszły mi sprężynki w koszu (xtz750), z tego co wiem jest wielu którzy szukają nowego, używanego a ile kosztuje takki kosz jakby się udać do serwisu yamahy ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
kosz sprzęgłowy koszt?
Zwiń
X
-
Coś około 1600 lub 1700 z ciekawości dopytywałem się tydzień temu. Nie ma części do kosza ponoć to jest nie rozbieralna część ale znalazłem taki to ciekawy link
http://members.casema.nl/3ld/2wanneer.htm nie wiem o co dokładnie biega ale przypuszczam że to jest regeneracja sprzęgla.
-
w żadnym wypadku nie rób takich rzeczy bo ja miałem spawany kosz i rozleci Ci sie jeszcze w tym samym sezonie bo okazało się że nity i tależ kosza są z różnych materiałów i nieda się ich pospawać bo zaraz pęka i w końcu założyłem kosz od 4tx tdma i wózek chodzi jak złoto. zrób to samo.używany kosz to jest koszt około 100zł może 200 za komplet. pozdr
Komentarz
-
witam
na czeskiej stronie 331 euro kompletny nowy
czy nie lepiej drugi silnik?
jeżeli same sprężyny to ja zamówiłem w VANEL-u dorobili mi ok.90zł ,do tego 3 nity stalowe za 1,50zł i jeszcze wytoczyłem
coś w rodzaju takiego prowadnika z dwóch plasterków wałka ściskane śróbą żeby równo znitować na gorąco ,wyszło super i tanio!!!
Komentarz
Komentarz