Cześć, jakiś czas temu oddawałem gaźnik z mojej ST do regeneracji i przy tym pierwszy raz od kiedy ten motocykl u mnie jest demontowałem airbox. Pomiędzy gaźnikiem a airboxem właśnie powinny być takie gumowe króćce, które przez jednego z poprzednich właścicieli zostały dorobione z przewodu gumowego. Nie koniecznie mi się to spodobało, więc z przeświadczeniem, że przy składaniu moto w całość bez problemu dokupię te króćce radosną twórczość, któregoś z poprzednich właścicieli wyrzuciłem do śmieci. Oczywiście bez wcześniejszego sprawdzenia dostępności i ceny tych króćców.
Jeden to ponad 200 złoty, potrzeba ich dwa. Zamienników nigdzie nie widzę. Nie ukrywam, nie zachwyca mnie perspektywa wydania ponad 400 złoty na dwa kawałki gumy i to do bardzo już zmęczonego życiem motocykla.
Także zwracam się z zapytaniem czy z ktoś z tu obecnych miał taki problem i próbował dopasować tą część z jakiegoś innego motocykla?
Jeden to ponad 200 złoty, potrzeba ich dwa. Zamienników nigdzie nie widzę. Nie ukrywam, nie zachwyca mnie perspektywa wydania ponad 400 złoty na dwa kawałki gumy i to do bardzo już zmęczonego życiem motocykla.
Także zwracam się z zapytaniem czy z ktoś z tu obecnych miał taki problem i próbował dopasować tą część z jakiegoś innego motocykla?
Komentarz