Witam. Potrzebuje pomocy. Gdzie oprócz Larssona dostanę uszczelki silnika ST 750?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Uszczelki silnika XTZ 750
Zwiń
X
-
jakieś serwisy aukcyjne itp. .... ale to zależy o których uszczelkach myślisz - ja kupowałem z larssona zamienniki atheny i nie byłem zadowolony... np. uszczelka pokrywy zaworów zaczeła po kilku dniach się pocić więc wydałem 2-gi raz kasę na oryginał Yamahy i teraz stosuję zasadę - Uszczelki "ważne" kupuję w ASO uszczelki "mniej istotne" w różnych miejscachoczywiście wszystkie uszczelki są ważne ! no ale niektóre są "ważniejsze"
-
I nie doczekasz sięJa czekam na specyfikacje olejów JMC i też nie mogę się doczekać. Zgłaszałem mase błędów na stronie i też nikt nic nie wie, umwywa ręce.....
Athena (producent uszczelek) informuje, że nie ma ich u siebie. Inne hurtownie też nie mają. Jedynie dostępne są uszczelki Top-End czyli na górę silnika. Są w PL dostepne ze 3-4 sztuki - za 330 z przesyłką mógłbym je zamówić.--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
I pytanie w temat uszczelek Top-End od Atheny do ST - wszystkie wymienilem, ale 3 o-ringi mi zostaly - do czego one sa?
IMAG0700.jpg
Dziekuje za odpowiedzi.
Komentarz
-
czasem bywa tak - "Istnieje możliwość, że w KOMPLECIE USZCZELEK odnajdą Państwo większą ilość uszczelek niż jest to wymagane w Państwa motocyklu. Spowodowane to jest tym, że niektóre zestawy znajdują w ten sposób zastosowanie w większej ilości modeli. Przed przystąpieniem do montażu uszczelek, prosimy o zapoznanie się z zaleceniami zawartymi w książce obsługi motocykla. Zalecane jest stosowanie preparatów uszczelniających renomowanych firm."
Komentarz
-
Zamieszczone przez czeczen Zobacz postaczasem bywa tak - "Istnieje możliwość, że w KOMPLECIE USZCZELEK odnajdą Państwo większą ilość uszczelek niż jest to wymagane w Państwa motocyklu. Spowodowane to jest tym, że niektóre zestawy znajdują w ten sposób zastosowanie w większej ilości modeli. Przed przystąpieniem do montażu uszczelek, prosimy o zapoznanie się z zaleceniami zawartymi w książce obsługi motocykla. Zalecane jest stosowanie preparatów uszczelniających renomowanych firm."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Janas_WaWa Zobacz postamoże od króćca pompy wody przykręcanego do cylindra ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Janas_WaWa Zobacz postano to rurka wody wchodząca w pokrywę... ?
Komentarz
Komentarz