Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Witam , czy ten silnik pracuje prawidłowo ? normalnie ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[600Z] Witam , czy ten silnik pracuje prawidłowo ? normalnie ?

Witam

Czy na podstawie tych nagrań da się stwierdzić czy to moto pracuje normalnie ??

nigdy się nie wsłuchiwałem , a dziś wbiło mi się w głowę jakieś stukanie

moto w ciągłej eksploatacji , wszystko śmiga jak trzeba , pali , but jest , nie kopci w żaden sposób ..

Bardzo proszę o opinie

Pozdrawiam

mi to wygląda na zawory albo luz na wałku rozrządu, sworzeń tłokowy podobnie stuka ale było by znaczenie głośniej,
    robił ktoś kiedyś jakiś remont w silniku czy cos takiego? Wesz coś o tym?
    jak się nic nie dzieje to szkoda rozbierać, ale znowu zajrzeć na górę to nie dużo roboty.
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

Witam , dziękuje za odpowiedź , remont był robiony 4 lata temu w serwisie yamaszki w szczecinie , niby kapitalka , koszt był prawie 3000 , nie mam pojęcia co robili , mam ją po bracie tak że to że była w remoncie to pewne ... , od tego czasu zrobiła może 500 / max 700 km .... czyli nie ma paniki powiadasz , można śmigać ???

na wysokich wyższych obrotach , tak z 2000 tego dźwięku nie ma ...

Komentarz

jak latasz w koło komina to jezdzij a jak chcesz sie wybrać gdzies z 2 tys km od domu to warto było by być pewnym sprzetu....

Komentarz

Pracuję...
        X