Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Lista części na interaktywnym schemacie 'Wtrysk paliwa' do Yamaha XTZ750 SUPERTENERE z możliwością szybkiego zakupu. Dostępne są także inne schematy z częściami Yamaha.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
przecież oni tego na półce nie będą mieli , zamówią .........dwa razy będę musiał ich odwiedzić a kurier wrzuci do paczkomatu jak zamówię z netu . Pewnie nawet wcześniej dostanę niż oni.
staram się wspierać lokalny biznes ale Kielce to stan umysłu .....niestety
...pytanie czy to łatwo wyjdzie i czy łatwo wyjdzie...
Wymieniałem je w ubiegłym roku. Kupiłem z yama-sklepu, przyszły nowe miękkie króćce. Z założeniem nie było żadnego problemu.
Natomist do zdjęcia trzeba było użyć sporo siły, ale się udało. Zastałe króćce można podgrzać. Po "rozruszaniu" schodzą, ja nie grzałem.
W moim wątku koledzy radzili też jak obejść się ze starymi, żeby je ponownie założyć. Jak miałbym to robić ponownie, zrobiłbym wg opisu hudeckiego.
znowu patenty ala farelka itp...
w innym temacie Hudecki też opisywał problemy z tym związane i potem zdziwienie że jakieś ćmy czy inne owady dostają się do gaźników.
jak się skurczyły i są za krótkie to już się nie wydłużą i żadna chemia i farelka nie pomoże. a potem kolejny temat ( pomocy, jestem w trasie , a moto parska , nie ciągnie i pali jak smok) przerabiałem sam osobiście już ten temat i takie sytuacje.
Lucjan twoja pierwsza myśl jest najlepsza , kupuj nówki i żadnych półśrodów. raz, drugi ci się uda patent i na koniec i tak kupisz nowe , szkoda nerwów i roboty.
A ty mnie Lisie zaskoczyłeś że zaproponowałeś takie patenty , tym bardziej że sam kupiłeś nówki. przecież temat już nie raz był wałkowany.
Nie wiesz nawet co "dolega" tym króćcom Lucjana, a już jedyna słuszna decyzja o wymianie. Ma ofertę, skorzysta jak będzie chciał.
Podałem patent, który bym wypróbował przed wymianą. Nie ma to nic wspólnego ze źle rozumianą oszczędnością. Mam nadzieję, że mój wątek też o tym świadczy.
Zdrowia!
u mnie już mega ujjowe te króćce , nowe zamówię ........chociaż w czasach kryzysu jest to spory wydatek jak za gumy , ale serdecznie mam dość rozbierania tego jeszcze raz
Panowie , Zdrowych i Rodzinnych Świąt. ........i do zobaczenia w trasie .
Komentarz