Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Orientujecie sie może gdzie i czy wogóle można kupić zestaw naprawczy do kraników??

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

[750] Orientujecie sie może gdzie i czy wogóle można kupić zestaw naprawczy do kraników??

Będę wdzięczny za podpowiedź, pozdrawiam

Mówisz i masz
    http://www.larsson.pl/?c=r&no=MzQwMDA1NA==&bid=111795

Zadzwoń tylko i wcześniej sobie zamów żeby nie było jak u mnie ostatnio że pojechałem a już nie było gratów które potrzebowałem.
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

ja pierd... mają wszystko dosłownie, wielkie dzięki!

Komentarz

Tylko często są to rzeczy zrobione z gównolitu lub marnej jakości Do oryginałów większości rzeczy brakuje wiele, ale cóż...
        --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Proszę

http://cgi.ebay.pl/Benzinhahnreparat...item5d27d00524
          Dawcy,świry,idioci...Ludzie nazywają nas różnie,jednak ta ciemna masa nie wie,że dzięki naszemu działaniu mogą się uważać za normalnych.Dla nas tylko przeciętnych...

Komentarz

co do kranika to polecam zestaw z yamahy, larsonowski kolega 3 razy zmieniał co dwa tygodnie w TDMce i kupił orginał i trzyma już 3lata.

Komentarz

no więc myślę, że warto dołożyć 10 zł niz ryzykować

Komentarz

Zamieszczone przez siedlar Zobacz posta
                no więc myślę, że warto dołożyć 10 zł niz ryzykować
                Wątpię by u żółtych w serwisie kosztował drożej tylko 10zł, zadzwoń i sprawdź i napisz co i jak.
                Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
                sigpic

Komentarz

do tego TDMa kolega zapłacił jakieś 130zł, 3lata temu

Komentarz

o w morde

Komentarz

Pracuję...
                    X