Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gumy łączące air box z gaznikami

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Gumy łączące air box z gaznikami

Witam. wyszły mi w moto takie niefajne rzeczy. Wiecie może czy jestem gdzieś w stanie dostać takie gumy? 20180124_180833.jpg20180120_174908.jpg

tak, aso
    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
    No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
    sigpic

Komentarz

I chyba tylko tam - ja dwa sezony temu sam szukałem do swojej ST i ostatecznie musiałem w ASO zapłacić. Niestety niemało Ale w tej kwestii nie bardzo jest inne wyjście.

Komentarz

Właśnie je kupiłem, z przesyłką do Bydgoszczy

Komentarz

Zamieszczone przez pavelus Zobacz posta
          I chyba tylko tam - ja dwa sezony temu sam szukałem do swojej ST i ostatecznie musiałem w ASO zapłacić. Niestety niemało Ale w tej kwestii nie bardzo jest inne wyjście.
          I co te uszczelniacze olejowe lag pasują do airboxa?

Komentarz

Zamieszczone przez slavvo Zobacz posta
            to juz nie te ogłoszenie. wcześniej były gumy , link chyba kieruje do innego ogłoszenia tego sprzedawcy

Komentarz

Pierwszy raz sie z takim czymś spotykam bo olx tak szybko nie przyznaje ponownie tego samego numeru ogłoszenia o ile wogole przyznaje bo cały czas można je odświezyc i przedłużyc raczej ktoś wkleił złego linka. Ale mniejsza z tym bo myślałem ze jakiś mega patent haha

Komentarz

Pierwszy raz sie z takim czymś spotykam bo olx tak szybko nie przyznaje ponownie tego samego numeru ogłoszenia o ile wogole przyznaje bo cały czas można je odświezyc i przedłużyc raczej ktoś wkleił złego linka. Ale mniejsza z tym bo myślałem ze jakiś mega patent haha
                nie wiem czemu tak jest , link był dobry- wiem bo sam kupiłem te krućce , zresztą jest w nim napisane "krućce-ssące" a jak wejdziesz to juz jest "uszczelniacze " poprostu jakiś błąd

Komentarz

JW , pod linkiem, który wrzuciłem były gumy airboxa 2 sztuki nówki, nie wiem o co kaman z tym teraz.

Komentarz

Ze co? Cytujac pomyliles posty, kolego

Komentarz

Zamieszczone przez pavelus Zobacz posta
                      Ze co? Cytujac pomyliles posty, kolego
                      Nie pomyliłem tylko cos z linkiem sie pomieszało ale nie ważne juz nie róbmy offtopa

Komentarz

Pracuję...
                      X