Właśnie, w jaki sposób odkręcić od dołu śrubę z przedniego amorka ? U mnie kręci się razem ze środkowym trzpieniem i nawet klucz pneumatyczny nic nie pomógł , no może teraz jednym palcem wszystko się kręci jak śmigło .
A miało być tak bez problemowo i pięknie a już drugi dzień do tyłu i robota leży.
Czy nie da się wymienić tego uszczelniacza bez rozkręcania tej śruby od dołu ?
Zresztą i tak już za późno bo wszystko zruszone i będzie ciekło dołem , ciekawe jak z dokręceniem porządnym , pewnie jeszcze większy problem ?
Może ktoś ma taki ciekawy klucz do zablokowania trzpienia w środku lagi ? ( 12 kątowy)
Będę wdzięczny a nawet więcej
Obyś z Warszawy był wybawicielu .
Pozdrawiam oczekujących sezonu a ja w rozsypce i jeszcze łożyska mi zostały do zrobienia i uszczelka pod deklem i olej i klocki i napęd P O M O C Y !
A miało być tak bez problemowo i pięknie a już drugi dzień do tyłu i robota leży.
Czy nie da się wymienić tego uszczelniacza bez rozkręcania tej śruby od dołu ?
Zresztą i tak już za późno bo wszystko zruszone i będzie ciekło dołem , ciekawe jak z dokręceniem porządnym , pewnie jeszcze większy problem ?
Może ktoś ma taki ciekawy klucz do zablokowania trzpienia w środku lagi ? ( 12 kątowy)
Będę wdzięczny a nawet więcej

Pozdrawiam oczekujących sezonu a ja w rozsypce i jeszcze łożyska mi zostały do zrobienia i uszczelka pod deklem i olej i klocki i napęd P O M O C Y !
Komentarz