Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ściana wschodnia - północna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Potwierdzam termin 22-25 lipca.
    Tak jak wcześniej mówiłem proponuję tego 22 wyjechać makasymalnie wcześnie po robocie, tak aby przed wieczorem dojechać jak najdalej na północ.
    Szczegóły obgadamy pewnie na zlocie przy browarku.

Komentarz

A ja mam pytanie odnośnie trasy. Chciał bym się dołączyć do wyjazdu ale w piątek na wieczór bo niestety ale żona musi być w pracy w piątek więc mogli byśmy do was dojechać wieczorkiem. Wiem że to już nie to samo i pewnie w sobotę będzie już mniej atrakcji ale zawsze to lepiej gdzieś pojechać niż siedzieć w domu. Najwyżej będę się kontaktował z wami jeszcze przed wyjazdem oczywiście jeżeli przyjmiecie spoźnialskich
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

jedziemy na urlop na ścianę wschodnia w połowie lipca, mamy zamiar dość dokładnie zwiedzić suwalszczyznę, podlasie, aż po bieszczady może się spotkamy

Komentarz

pewnie, że się spotkamy, jesli tylko bedzie ok 22-25 w tych okolicach....;-)

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Co do spania to dla mnie ok.
              Co do wyjazdu to ja będę leciał z Łodzi, gdzie konkretnie się spotkamy w Wawie o 17:00?

Komentarz

Komentarz

Kurcze domyślam się, że hotel Sobieski jest pewnie gdzieś w centrum, a w godzianch ok 17 to będą szczyty zakorkowania w wawce, może lepiej spotkamy sie gdzieś na wylocie?

Komentarz

Komentarz

Zamieszczone przez szymek1960 Zobacz posta
                      Jeżeli będziesz leciał z kirunku Łodzi to zadzwoń pod numer ratunkowy 600 800 080. Tam odezwie się przesympatyczny głos i zapyta: w czym mógłym pomóc? Ale tak na poważnie, to zadzwoń. Jestem do dyspozycji od 15ej(nie zrozum mnie źle).
                      spoko, spoko będziemy w kontakcie.
                      Mam jeszcze pytanie o ilość uczestników wyjazdu, ktoś z forum jeszcze potwierdzał Ci udział w wyjeździe?

Komentarz

Komentarz

Tak
                          --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

ze mna wybiera się kumpel na żółtej DR camel który był na zlocie w Morsku.

Komentarz

Komentarz

o w morde......przecież jesteś inicjatorem tego wyjazdu, bez ciebie to jak bez mamy....

Komentarz

Pracuję...
                                X