Achtung! Wrzucam po kawałku, takze proszę o cierpliwość 
To moja propozycja!!!!!!
Z Warszawy jedziemy do Moniek (ok. 200 km). Dlaczego Mońki? Gdyż, albowiem, ponieważ nie ma sensu aby ludzie gdzieś z głębi Polski gonili pod samiutką granicę i po nocy robili dodatkowe kilometry
Pierwszy nocleg:
Popatrzcie swoim okiem i oceńcie które Wam się bardziej podoba.
UWAGA!!!!
CHętni na wyjazd proszę się wpisywać kopiując wcześniejszą listę.
1. Szymek (zależy jak się potoczy sprawa z kolektorami)
2. LukaSS Jeśli nie będą zapowiadać licznych burz, oberwań chmury i innego szaleństwa to jadę.
3. Laguna
4. Camel DR
5. Bladyxtz
6. Giani
7. Rootolf
8.
Gosia mogłaby się też wybrać, a nie ciągle po górach chodzi, no ile można...
Termin: 22-25 lipiec 2010
Każdy niech się umawia jak chce i z kim ma jechać.
Jeśli ktoś pali, robi częściej siusiu, lubi się co 50 km zatrzymać, nie gna ponad 120 km/h to może jechać ze mną. Ja pewnie ze stolicy wylecę chwilę po 19, tak aby zajechać nie miejsce tuz przed zachodem słońca.

To moja propozycja!!!!!!
Z Warszawy jedziemy do Moniek (ok. 200 km). Dlaczego Mońki? Gdyż, albowiem, ponieważ nie ma sensu aby ludzie gdzieś z głębi Polski gonili pod samiutką granicę i po nocy robili dodatkowe kilometry
Pierwszy nocleg:
Popatrzcie swoim okiem i oceńcie które Wam się bardziej podoba.
UWAGA!!!!
CHętni na wyjazd proszę się wpisywać kopiując wcześniejszą listę.
1. Szymek (zależy jak się potoczy sprawa z kolektorami)
2. LukaSS Jeśli nie będą zapowiadać licznych burz, oberwań chmury i innego szaleństwa to jadę.
3. Laguna
4. Camel DR
5. Bladyxtz
6. Giani
7. Rootolf
8.
Gosia mogłaby się też wybrać, a nie ciągle po górach chodzi, no ile można...

Termin: 22-25 lipiec 2010
Każdy niech się umawia jak chce i z kim ma jechać.
Jeśli ktoś pali, robi częściej siusiu, lubi się co 50 km zatrzymać, nie gna ponad 120 km/h to może jechać ze mną. Ja pewnie ze stolicy wylecę chwilę po 19, tak aby zajechać nie miejsce tuz przed zachodem słońca.
Komentarz