Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ściana wschodnia - północna

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Mój numer: 600 4567 53. Tylko dzwońcie po kilka razy i długo, gdyz nie słysze czasami telefonu lub nie nosze go przy sobie.

Jutro rezerwuję spanie.

Radze też wziąść jakieś niezbędniki, kuchenkę i suchy prowiant. Piwo/wódka/wino? Lajtowo po robocie, chyba, że ktoś lubi zgony zaliczać
    --== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--

Komentarz

Co do gotowania, to ja będę miał palnik z butlą, ale przyznam, że opisy regionalnych potraw tak pobudziły moje kubki smakowe, że chętnie popróbuję lokalnych specjałów.
      Smak konserwy turystycznej, czy chinki jest mi dobrze znany;-)

Komentarz

1. Szymek (zależy jak się potoczy sprawa z kolektorami)
        2. LukaSS Jeśli nie będą zapowiadać licznych burz, oberwań chmury i innego szaleństwa to jadę.
        3. Laguna
        4. Camel DR
        5. Bladyxtz
        6. Giani
        7. Rootolf
        8. Tomur (zależy od pogody)
        9. Gloover
        "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Więc tak...

Nocleg zarezerwowany jest w Dolistowie Starym 108 nad samą Biebrzą (http://www.agrobiebrza.a3.pl): http://maps.google.pl/maps?f=q&sourc...,1.229095&z=10

Koszt: 15 zł za noc. Śniadanie - do uzgodnienia co i ile osób chce - 18 zł.
          Dlaczego tak tanio? Nocleg jest w stodole, jednak stodoła wg. właścicela ma WC i prysznic (jak nie to sami sobie u niego w domu weźmiemy ). Będziemy spać na nowych materacach., także lux.
          Zarezerwowałem 10 łóżek, jednak jest jeszcze kilka miejsc wolnych.

Zarezerwowałem ja: Łukasz Semeryło
          tel. 600 4567 53
          Nie dzwoncie do mnie gdzieś z białostoczczyzny z pytaniem jak dojechac, gdyż sam nie wiem, nie byłem tam. Wydrukujcie sobie proszę mapkę i wbijcie do GPS .

Komentarz

Czyli tam jest punkt w którym się wszyscy zbieramy w czwartek popołudniu/wieczorem?
            "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

Komentarz

Tak.
              A wyjeżdzamy w piątek 10-11. Ma być lajtowo, powiedzmy urlopowo, czyli przyjemnie z pożytecznym

Komentarz

ja za chwil parę, za godzinek kilka...
                Jak tam wasze przygotowania?
                Ja mam pyszne winko spakowane na kolacje;-)

Komentarz

U mnie ostatnie prace przy moto (dzisiaj przyszła linka do licznika). jutro pakowanie i w drogę.

Laguna: jedziesz przez Wa-wę, czy mijasz ją przez np. Sochaczew?

Komentarz

Czemu wcześniej tu nie zajrzałem, czemu mam awarię ręki, wrrr liczę na dobre zdjęcia i pełen opis, bawcie się dobrze.
                    http://www.informatyzacja.com

Komentarz

Czarny, dawaj!
                      Rękę grubo w bandarz, maść pod spód i jedziesz

Ja jeszcze nie gotowy nic, a nic. Brak czasu :/
                      I nie wiem czy nie wyjazde o świcie w piatek...

Czy weźmie ktoś butlę Campingazu? Wczoraj byłem w Dekatlonie w Reducie po nią, ale nie mają, beznadzieja.

Komentarz

Usunięte na żądanie użytkownika

Komentarz

Załatałbyś stare taśmą i mazidłem do wydechów i byś nie miał problemu

Komentarz

Zamieszczone przez rootolf Zobacz posta
                            U mnie ostatnie prace przy moto (dzisiaj przyszła linka do licznika). jutro pakowanie i w drogę.

Laguna: jedziesz przez Wa-wę, czy mijasz ją przez np. Sochaczew?
                            jadę przez wawe - masz może ochotę pojechać razem?

Komentarz

LukaSS ja mam nową butlę, więć luzik.

Komentarz

Zamieszczone przez Laguna Zobacz posta
                                jadę przez wawe - masz może ochotę pojechać razem?
                                my z glooverem chcemy ominąć wawę, żeby się nie przebijać przez korki w tym upale.
                                Jakbyś zrezygnował z przejazdu przez wawę, to napisz mi na PW z nr tel, wówczas się zgadamy. Start planujemy ok 14-15

Komentarz

Pracuję...
                                X