Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
O.2 litra na dolewkę na ten dystans to tak może nawet i 0.5ltr jeśli jeździsz na 10W40 ( a nie powinieneś ) . Ale jak musisz dolewać 2ltr oleju to lepiej się nigdzie dalej tą tenerą nie wybieraj bo ona ma już ponad 200tyś.km na kołach i wszystko się może zdarzyć .sam olej to najmniejszy problem.
Ale jak musisz dolewać 2ltr oleju to lepiej się nigdzie dalej tą tenerą nie wybieraj bo ona ma już ponad 200tyś.km na kołach i wszystko się może zdarzyć .sam olej to najmniejszy problem.
Tanio nie będzie... 3 litry na dolewki między wymianami. Kupuj po dwa opakowania
A tak poważnie, musisz często kontrolować stan oleju. Nie zaszkodzi dobry rewitalizant.
Z pozytywnym nastawieniem można góry /albo Teresę przez góry/ przenosić!
Żeście się tego oleju uczepili czasami miłość wymaga poświęceń. Nie raz chłop narzeka, że nie ma się z kim napić...a tu jak Tereska więcej łyka od niego samego to zaraz lament napisałem o oleju, bo wydaje Mi się ,że lepiej nosić niż się prosić i na każdą wyprawę coś biorę i brał będę, a to że na razie się nie przydał zbytnio to już moje szczęście. Myślę, że temat oleju można odpuścić , bo nie to było sednem sprawy.
Powtarzam - wsiadaj i zasuwaj, a nawet jak sie motor rozwali to co? to nie koniec świata, awaria tez przygoda, wszędzie są ludzie zawsze ktoś pomoże
Komentarz