Masakra jakaś... Nie przeziębiłeś się?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Okolice PUŁAW i DĘBLINA
Zwiń
X
-
Super fotki, takie przedwiosenne klimaty. Zwłaszcza jak się widziało te miejsca latem. Teraz to błota pewnie jeszcze zmarznięte...i wszystkie łąkowe bagienka
Przy wyciąganiu sprzętu to ma pewno się Junak nieźle napocił więc musiało być ciepło
Już korci wyjechać, te mokre piachy. Taka dolina Nidy m.... ostatnio tylko po tych piachach człapałem z dzieckiem na plecach - idealne ćwiczenie na kondycję dla motorzystów
Ale ten sezon mam już otwarty:
fotki nie moje
Sól jednak bardzo niszczy motorki. Zwłaszcza że ruski nie są tak dobrze lakierowane (zwykle na podwórku przez właściciela) poza tym gołe alu i lichy ocynk.
Komentarz
-
Trocin pochwal się że super hiper dakarowy sprzęt odmówił posłuszeństwa i wisisz flaszkę na StanisławceBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Heheh... wiedzialem ze nie wytrzymasz
W Teresce padł aku bo stala z miesiac, wczoraj wieczorem ja odpaliłem, podladowal sie przez kilka godzin i jest ok jednak dobrze ze pojechalem katem, bo jakbym mial sie przez te krzaczory ST przedzierać to masakra... flaszke na stanisławce postawię oczywiście
Junak szacun dla ciebie ze katodonem przejechałeś te chaszczeEnduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Komentarz
-
Zamieszczone przez trocin Zobacz postaJunak szacun dla ciebie ze katodonem przejechałeś te chaszczeBył Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz
-
Podrapane… w rzeźni się utopiliśmy z Tomem i godzine wyciągaliśmy… potem drobne straty w sprzęcie na podjazdach, trial potokiem po kamieniach do wjebania się synka w laksę po siedzenie znów poł godziny wyciągania... podjazdy, podjazdy… zajebiście było, choc do poludnia siąpiło…
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Komentarz
Komentarz