Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Lokomotywa jest na stacji kolejowej w Dęblinie, wiem bo w niedziele jechałem z domu do wawy ostatnio i bacznie ją oglądałem więc zapraszam na przejażdżkę w moje rodzinne okolice.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Dzis zapuscilem sie w okolice Niebrzegowa, w okolice kopalni piachu "Gołąb" i znowu w doline Wieprza, pieknie tam jest....
Cyknalem 1 fotke odpoczywajac w lesie
Pojezdzilismy dzis chwile z Marcinem i jego bratem cwaniaki na kochach chcieli mnie w dobre bloto wpuscic ale w ostatniej chwili wyhamowalem... potem kolejny przejazd przez las - musialem zawrocic bo bylo tak wasko ze kierownica w mojej teresce nie przeszla a na koniec piaszczysta gora, pod ktora nawet nie probowalem podjezdzac, a Marcin ledwo podjechal
To fakt Trocin nawet nie próbował a bał się wody i błota jak ognia
Trochę przesadza że dał by radę i na kochach wjechać na tą górkę
ja z braciakiem trochę pośmigaliśmy po piachu ale trochę nudno bo na exc nie ma już góry w mojej okolicy więc i nudno tak cały czas pod każdą górę podjeżdżać bez zająknięcia, już nawet sobie zacząłem ósemki robić na zboczu żeby było ciekawiej bo przynajmniej coś się dzieje
Jak kupie dużego adv to na kochach będzie co robić nawet na tej małej górce z piachem
Brat podjeżdża na razie z jednej strony, takiej najłatwiejszej ale już próbował się brać za ostrzejszy podjazd 31102010185.jpg31102010181.jpg
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Jednak zdjęcia nie oddają głębi tego wąwozu
Na tych liściach trzeba uważać bo ślisko okropnie ale za to jaka frajda wchodzić w zakręt z kontrą
sigpic
Siema michał Jak tam pierwsze jazdy na moto?
Zawitaj najpierw do powitalni i przedstaw się
sigpic
Komentarz