Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Filmy ekipy Endurovoyager
Zwiń
X
-
Jeżeli nie odbierzecie tego jako chwalipięctwa,ukazał się artukuł o naszej piaszczystej przygodzie w Dziennik.pl . Niebawem będzie kolejna publikacja w Motovoyager. Gość trochę tytuł podkręcił ale wiecie jak to gryzipióry.
-
Hej!
Artykuł świetny, takie podekscytowanie wyjazdem czuć jak się to czyta. A tytuł rzeczywiście trochę nieskładny.
Oglądałem filmiki, podobał mi się zwłaszcza ten z Zakarpacia, nie ma go powyżej. Pewnie dlatego że ciągnie mnie tam pojechać.
Czekam na dalsze "chwalipięctwa" bo poczytać/obejrzeć przyjemnie. I zapał do wyjazdów wzrasta.
Pozdrawiam w nowym roku!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomur Zobacz postaHej!
Artykuł świetny, takie podekscytowanie wyjazdem czuć jak się to czyta. A tytuł rzeczywiście trochę nieskładny.
Oglądałem filmiki, podobał mi się zwłaszcza ten z Zakarpacia, nie ma go powyżej. Pewnie dlatego że ciągnie mnie tam pojechać.
Czekam na dalsze "chwalipięctwa" bo poczytać/obejrzeć przyjemnie. I zapał do wyjazdów wzrasta.
Pozdrawiam w nowym roku!. Sorki taki podły żarcik.
ps Ja pochodzę z pod Radomia i Świętokrzyskie znam chodzeniem z buta. Motocyklowo trasa Wawa Kielce szutrami przetarta, zapraszamy w drugą stronę.Ostatnio edytowany przez kowal73; 528.
Komentarz
Komentarz