Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Filmy ekipy Endurovoyager

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Filmy ekipy Endurovoyager

Film naszej blogowej ekipy Endurovoyager.pl z wyjazdu do Tunezji w lutym 2010 roku.

Dodaję film wokół komina czyli Warka 50km od Wawy. Zrobiliśmy a raczej koledzy zrobili bo ja musiałem z powodów rodzinnych się wycofać, około 250km. Używaliśmy przewodnika 4x4 Skody czyli wszystko na legalu.
    Ostatnio edytowany przez Bartas; 5. Powód: Post po poście + wytworzenie okna youtube w poście
    podrozemotocyklowe.com

Jeżeli nie odbierzecie tego jako chwalipięctwa, ukazał się artukuł o naszej piaszczystej przygodzie w Dziennik.pl . Niebawem będzie kolejna publikacja w Motovoyager. Gość trochę tytuł podkręcił ale wiecie jak to gryzipióry.

podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Hej!

Artykuł świetny, takie podekscytowanie wyjazdem czuć jak się to czyta. A tytuł rzeczywiście trochę nieskładny.
      Oglądałem filmiki, podobał mi się zwłaszcza ten z Zakarpacia, nie ma go powyżej. Pewnie dlatego że ciągnie mnie tam pojechać.
      Czekam na dalsze "chwalipięctwa" bo poczytać/obejrzeć przyjemnie. I zapał do wyjazdów wzrasta.

Pozdrawiam w nowym roku!

Komentarz

Zamieszczone przez Tomur Zobacz posta
        Hej!

Artykuł świetny, takie podekscytowanie wyjazdem czuć jak się to czyta. A tytuł rzeczywiście trochę nieskładny.
        Oglądałem filmiki, podobał mi się zwłaszcza ten z Zakarpacia, nie ma go powyżej. Pewnie dlatego że ciągnie mnie tam pojechać.
        Czekam na dalsze "chwalipięctwa" bo poczytać/obejrzeć przyjemnie. I zapał do wyjazdów wzrasta.

Pozdrawiam w nowym roku!
        Ten z Zakarpacia 2009 i 2010 jest też w Turystyce Relacje ale trochę poniżej.. Sorki taki podły żarcik.

ps Ja pochodzę z pod Radomia i Świętokrzyskie znam chodzeniem z buta. Motocyklowo trasa Wawa Kielce szutrami przetarta, zapraszamy w drugą stronę.
        Ostatnio edytowany przez kowal73; 528.
        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Pracuję...
        X