Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Wystawa 5.03.2011
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez _ja Zobacz postaA ja więcej nie pójdę. Stado orangutanów z aparatami tak szczelnie okrążało wszystkie samice, że nie dało się pooglądać motocykli. Wyrzucona kasa.
co do 800-tki to wrażenia podobne jak przy "siedzeniu" na GS-ie,cięzko wyczuć siadając na siodle czy będzie tak lub inaczej,w tej kwesti powinni sie wypowiedziec ci którzy się na tym przejechali.
Wizualnie moto ciekawe i robi wrażenie solidnej maszyny.Moja skrzynkaN 50° 18.704' E 20° 07.502' opencaching.pl
Komentarz
-
Tiger 800? Nic specjalnego. Nie jest to szał i nie będzie hitem jak 800 GS, który w odpowiedniej porze wbił sie na rynek, choć widząc w ciagu tych trzech dni zainteresowanie zwiedzajacych - będzie sprzedawał się dobrze.
Porównałem te dwa moto do naszych starych ST XTZ. Tenerka pomimo upływu czasu nie jest jeszcze dinozauremPodobne osiagi, podobna pozycja. Niestety zawieszenia nie dają rady - to jest wieeelki minus.
--== XtzParts.com - części do XTZ 660 i 750 oraz TDM 850-900 ==--
Komentarz
-
Triumph zawsze był dla wiernych fanów marki, którym nie przeszkadza instalacja elektryczna puszczona w peszli i wystający silikon na łączeniach silnika.
Sam z chęcią przytuliłbym Tigera XC.------------------------------------------------------------------
Trzeba kochać wszystkie motocykle.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Laguna Zobacz postaA, wracając do motocykli jakie wrażenie robił na żywo nowy Triumph 800?Przez tel mówił mi że nie widział takiego motocykla (czy może raczej żadnych motocykli?) gdy go o niego pytałem.
Jego zdjęcia jednak mówią co innego ...Co te kobiety robią z facetów...
hominis est errare, insipientis in errore perseverare
Komar 2350; WSK 175 Kobuz; JAWA TS 350 Sport; YAMAHA XT660Z; KTM LC4 ADV; KTM LC8 ADV; obecnie KTM 625 SXC
Komentarz
Komentarz