Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

po bezdrożach Lubelszczyzny...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Gleba jak się "paczy",czyli dzionek zaliczony.

Komentarz

Zamieszczone przez darti Zobacz posta
      I to się chwali tak trzymaj ,ja też zaliczyłem w pierwszym miesiącu 2 gleby na teresie
      W miesiącu?

Ja takie ilości gleb zaliczałem w godzinę.

Dopiero od jakiegoś czasu wracam z przejażdżki z uśmiechem, że znowu udało się bez gleby

Komentarz

Sobotni wypad z ekipą w okolice Parczewa. Chłopaki dawali radę!
        Oczywiście gleba jako taka zaliczona, kiera Domina do prostowania, ale to podobno chwila roboty...

Rezerwat Jezioro Obradowskie. BARDZO polecam miłośnikom przyrody. Można przejść się kładką po torfowisku i zobaczyć parę ciekawych dzikich rzeczy.

Ostatnio edytowany przez RENIA; 2556.

Komentarz

Heheh znów okolice Białki... jestem tam co roku, niestety w tym nie bedzie mi dane...
          Na tej kładce nad Obradowskim też byłem ze 2 razy, ale ciężko tam trafić Super tereny do offu zarówno 2oo jak i 4x4, zryłem Lasy Parczewskie już trochę w przyszłym roku już nie odpuszczę...
          Enduro nie klęka
          R 1100 GS '99 - limonka
          Pajero 3.2 DiD '03

Komentarz

Wczorajszy dzień spędziliśmy na zwiedzaniu ciekawych okolic Dęblina w towarzystwie wujka Junaka, który z powodów technicznych na własnych dwóch kółkach pojawił się dopiero na plaży (dzięki temu mamy dużo świetnych fot). Był strach, pot i łzy, czyli wszystko, co być powinno ze strony początkującej motórzystki. Swoją krew na szczęście oszczędziłam.
            Myślę, że część forumowiczów kojarzy i dobrze wspomina miejsca ze zdjęć...

Mała górka...

Większa górka...

Kręcenie ósemek.

Choć na to nie wygląda, gleby wcale nie było!

W tym momencie gospodarz imprezy, Junak, wsiadł na swojego stalowego rumaka i ruszył na podbój dziewiczych (i nie tylko) piasków plaży...

Jest co wspominać!

Dla zainteresowanych więcej fot tutaj: https://picasaweb.google.com/1174895...eat=directlink
            Ostatnio edytowany przez RENIA; 2556.

Komentarz

Kurde chyba już mięknę na starość, na koniec dnia szkolenia zapytalem Renię czy ma piach w zębach? Odpowiedź mnie zaskoczyła, nie. Więc szkolenie nie było dość intensywne ale jak na początek muszę pochwalić kursantkę, oby tak dalej a objedziesz nie jednego adveczera forumowego . Następnym razem przecinka, królowa polskich dróg leśnych , będzie sie działo no i na koniec strzelnica którą tylko kolega safi jak na razie zdobył o własnych siłach, jeśli Renia wjedzie na szczyt advenczerom teresowym nieźle ruszy gula
              Ostatnio edytowany przez marcinjunak; 46.
              Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
              No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
              sigpic

Komentarz

Ach, dziękuję, Panie Instruktorze. Jestem bardzo zadowolona z Pana metod nauczania!

Komentarz

Wczoraj, razem z Renią, ponownie udaliśmy się w okolice Dęblina. Udało mi się bez żadnej gleby przejechać przecinkę, ale niestety poległem na podjeździe na strzelnicę (tym od strony przecinki). Były trzy próby, z czego trzy nieudane

Dopiero podjazd z drugiej strony zakończył się powodzeniem

Komentarz

He he było zacnie macie jeszcze jakieś zdjęcia? Pogoda dopisała i nie wiem skąd mi się wziął katar, leci mi z nosa jak z kranu
                    Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
                    sigpic

Komentarz

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
                      He he było zacnie macie jeszcze jakieś zdjęcia? Pogoda dopisała i nie wiem skąd mi się wziął katar, leci mi z nosa jak z kranu
                      Wszystkie zdjęcia z soboty: https://picasaweb.google.com/1174895...eat=directlink

Komentarz

Po takich zmaganiach z górką na prawdę można się trochę podłamać ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć
                        sigpic

Komentarz

Po takich zmaganiach z górką na prawdę można się trochę podłamać ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć
                          https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
                          Ja wcale nie pękam ponieważ: ENDURO NIE KLĘKA/PĘKA!

Komentarz

https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
                            Masz prześliczną siostrzenicę Oby wyrosła na silną kobietę, żeby Cię jeszcze tym KTM'em objechała!

Komentarz

Kilka fot z dzisiejszej przejażdżki wokół Lasów Kozłowieckich i wzdłuż Wieprza.

Komentarz

Nowa owiewka dodała mocy
                                sigpic

Komentarz

Pracuję...
                                X