Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Sobotni wypad z ekipą w okolice Parczewa. Chłopaki dawali radę!
Oczywiście gleba jako taka zaliczona, kiera Domina do prostowania, ale to podobno chwila roboty...
Rezerwat Jezioro Obradowskie. BARDZO polecam miłośnikom przyrody. Można przejść się kładką po torfowisku i zobaczyć parę ciekawych dzikich rzeczy.
Heheh znów okolice Białki... jestem tam co roku, niestety w tym nie bedzie mi dane...
Na tej kładce nad Obradowskim też byłem ze 2 razy, ale ciężko tam trafić Super tereny do offu zarówno 2oo jak i 4x4, zryłem Lasy Parczewskie już trochę w przyszłym roku już nie odpuszczę...
Enduro nie klęka
R 1100 GS '99 - limonka
Pajero 3.2 DiD '03
Wczorajszy dzień spędziliśmy na zwiedzaniu ciekawych okolic Dęblina w towarzystwie wujka Junaka, który z powodów technicznych na własnych dwóch kółkach pojawił się dopiero na plaży (dzięki temu mamy dużo świetnych fot). Był strach, pot i łzy, czyli wszystko, co być powinno ze strony początkującej motórzystki. Swoją krew na szczęście oszczędziłam.
Myślę, że część forumowiczów kojarzy i dobrze wspomina miejsca ze zdjęć...
Mała górka...
Większa górka...
Kręcenie ósemek.
Choć na to nie wygląda, gleby wcale nie było!
W tym momencie gospodarz imprezy, Junak, wsiadł na swojego stalowego rumaka i ruszył na podbój dziewiczych (i nie tylko) piasków plaży...
Kurde chyba już mięknę na starość, na koniec dnia szkolenia zapytalem Renię czy ma piach w zębach? Odpowiedź mnie zaskoczyła, nie. Więc szkolenie nie było dość intensywne ale jak na początek muszę pochwalić kursantkę, oby tak dalej a objedziesz nie jednego adveczera forumowego . Następnym razem przecinka, królowa polskich dróg leśnych , będzie sie działo no i na koniec strzelnica którą tylko kolega safi jak na razie zdobył o własnych siłach, jeśli Renia wjedzie na szczyt advenczerom teresowym nieźle ruszy gula
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Wczoraj, razem z Renią, ponownie udaliśmy się w okolice Dęblina. Udało mi się bez żadnej gleby przejechać przecinkę, ale niestety poległem na podjeździe na strzelnicę (tym od strony przecinki). Były trzy próby, z czego trzy nieudane
Dopiero podjazd z drugiej strony zakończył się powodzeniem
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Po takich zmaganiach z górką na prawdę można się trochę podłamać ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć
sigpic
Po takich zmaganiach z górką na prawdę można się trochę podłamać ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
Ja wcale nie pękam ponieważ: ENDURO NIE KLĘKA/PĘKA!
Po takich zmaganiach z górką na prawdę można się trochę podłamać ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink
Masz prześliczną siostrzenicę Oby wyrosła na silną kobietę, żeby Cię jeszcze tym KTM'em objechała!
sigpic
Komentarz