Gleba jak się "paczy",czyli dzionek zaliczony.

,ja też zaliczyłem w pierwszym miesiącu 2 gleby na teresie

Super tereny do offu zarówno 2oo jak i 4x4, zryłem Lasy Parczewskie już trochę
w przyszłym roku już nie odpuszczę...
). Był strach, pot i łzy, czyli wszystko, co być powinno ze strony początkującej motórzystki.
Swoją krew na szczęście oszczędziłam.

ale jak na początek muszę pochwalić kursantkę, oby tak dalej a objedziesz nie jednego adveczera forumowego
. Następnym razem przecinka, królowa polskich dróg leśnych
, będzie sie działo
no i na koniec strzelnica którą tylko kolega safi jak na razie zdobył o własnych siłach, jeśli Renia wjedzie na szczyt advenczerom teresowym nieźle ruszy gula

macie jeszcze jakieś zdjęcia? Pogoda dopisała i nie wiem skąd mi się wziął katar, leci mi z nosa jak z kranu

macie jeszcze jakieś zdjęcia? Pogoda dopisała i nie wiem skąd mi się wziął katar, leci mi z nosa jak z kranu 
ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć 

ale nie pękaj Adam, tamtędy jeszcze nikt nie podjechał oprócz mnie i Tomka z Puław, dlatego uczę siostrzenicę od małego jakim moto ma jeździć 
Oby wyrosła na silną kobietę, żeby Cię jeszcze tym KTM'em objechała!
Komentarz