Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Oglądałem ten film późno w nocy i musze powiedzieć że był to bardzo przyjemny czas spędzony przed monitorem...
Samontne wędrówki sa bardzo klimatyczne i pozwalają Ci odbierać wszystkie miejsca i sytuacje nieco inaczej (intensywniej) niż podczas jazdy w ekipie ale widać też że nieco Cie ograniczają ... jestem pewien że jadac z kimś dotarłbyś do obserwatorium i zobaczył jeszcze kilka ciekawych miejsc gdzie rozsądek kazał Ci zawrócić ...
Nie jest to namawianie do wyjazdów w większym gronie tylko moje subiektywne odczucie - bardzo lubię samotne wyjazdy ale jeżeli jest ktoś z kim można pojechać i wiesz że się z nim dogadasz -to wybieram wyjazd w towarzystwie "pewnego" i "sprawdzonego"człowieka. Myśle ze masz jeszcze uraz do ekipy z którą kiedyś jechałeś ... "oddzielenie gówna od twarożku"
No i warto chyba pomyślec o zrzuceniu kilku kilogramów z ST
Wyprawa piękna! Gratuluję !!!
Z tym samotnym podróżowaniem to ująłeś to w pełni - wszystko ma swoje plusy i minusy. Temat gówna i twarożku - użyłem tego określenia żartobliwie i niestety teraz raczej to tamta ekipa ma uraz do mnie aniżeli ja do niej. Czasem zapominam się ugryźć w jęzor zanim coś takiego walnę, a konsekwencje potrafią bywać destrukcyjne. Jak się jedzie w podróż na ponad miesiąc to ciężko jest zrzucać jakiekolwiek kilosy, tym bardziej, że zawsze lubię zabierać tyle wałówki z domu ile się da. Bardziej się zastanawiam nad singlem na samotne wyprawy.
Powoli oglądam. Nieźle się ogląda. Fragment z podnoszeniem super. Widać walkę. W jaki sposób montowałeś kamerę podczas jazdy, bo wygląda, że nie jest przymocowana bezpośrednio do kasku?
Powoli oglądam. Nieźle się ogląda. Fragment z podnoszeniem super. Widać walkę. W jaki sposób montowałeś kamerę podczas jazdy, bo wygląda, że nie jest przymocowana bezpośrednio do kasku?
A to ciekawe. Na fragmencie np. z krowami od 03:32 do 03:52 wygląda, jakby kamera była niezależna od kasku, bo kask raz się pojawia, raz znika z pola widzenia.
Komentarz