Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Balkany 2012 czyli pierwsza wycieczka babci Tereski

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

w takim wypadku kawa i rakija kosztuje po 50 lekow, bo jestem pewien, ze rakija stala po 1,5 pln.
    Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
    Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Sprawdzę w tym roku i zaktualizuję ;-) Jeszcze jakieś ciekawe miejsca ? może coś zostawiłeś na przyszłośc ? :-)

Komentarz

Zamieszczone przez Kuna Zobacz posta
        Sprawdzę w tym roku i zaktualizuję ;-) Jeszcze jakieś ciekawe miejsca ? może coś zostawiłeś na przyszłośc ? :-)
        cala polnoc Albanii, droge rownolegla droge do drogi Vlore - Sarande, Gijorokastre, Berat, Ioanine w Grecji. Na zdjeciach nie ma drogi Tirana Elbassan, Jeziora Ochrydzkiego - bylem tak kiedys fura. Ponoc imprezy w Tiranie tez daja rade.

Reszta tej relacji u mnie na blogasku, http://moto.elban.net. Juz sam nie pamietam dlaczego niedokonczylem jej na forum.

Co do Bosni odpowiem Ci na PW tutaj. Poza tym co jest u mnie na blogu - mapa papierowa 1:100, kazda zolta i kreta droga powinna byc spoko ja ostatnim razem jezdzilem w ten sposob, wczesniej pytajac sie chlopakow z Sarajeva o zdanie. atrakcje przy drodze:

aktualnie nie dziala motoroute.ba, tam bylo opisane jak wjechac od kazdej granicy do Sarajeva. Mozna poszukac na jakims webarchive albo poczekac az zacznie dzialac.

co do min to gdzies w sieci latala mapa gdzie sa. niecwaniakowac, nie wchodzic do opuszczonych budynkow, robienie zdjec 'ja na tle spalonej wsi' to nie tylko obciach ale i szansa na zasluzony masaz szczeki, jezdzic po drogach, ktore prowadza z miejscowosci do miejscowosci i widac ze sa w uzyciu plus pytac miejscowych. co ciekawe, mi sie udalo znalezc nowe szutrowki (skrot pomiedy Zepa a Srebrenica).
        Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
        Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Pracuję...
        X