Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

O Damie w Kirgistanie, czyli Azja Centralna lipiec 2013

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez marcinjunak Zobacz posta
    Ależ skąd, po prostu nie wyobrażam sobie dokładnie się umyć w butelce wody, no dobra, ważne żeby dupa była czysta

Tak jak kowal napisał wcześniej, jak uzbieram ok 15 tys PLN to wtedy na takie hotelowe i asfaltowe Maroko będę się szykował, na razie mam połowę więc jeszcze trochę muszę poczekać . Jak teraz oglądałem jak Czachor szkoli nowy narybek w hotelu Merzouga to aż mi ślinka pociekła
    Jest takie fajne urządzenie, dostępne w każdym sklepie kosmetycznym i supermarkecie - gąbka
    Dzięki niej nawet w niewielkiej ilości wody można umyć się dokładnie i szczegółowo z dupą na czele

Hmmm za 15 tyś masz trzy opcje:
    1. Siedzieć w Maroku ponad pół roku w hotelach z alkoholem i panienkami
    2. Wykupić wycieczkę w niemieckim BMW i jeszcze gratis dostaniesz jakieś nowe wdzianko
    3. Pojechać z nami na 3 wyprawy

Jak masz połowę to zostanie Ci tyle, że jeszcze inny wyjazd gdzieś bliżej da się za to ogarnąć

PS. Siedlar ma rację - zauważyliśmy, że starzejemy się tylko w Polsce
    Potrzeba włóczęgi wchodzi w krew. O, wiem dobrze, od dawna mam tę truciznę w żyłach.
    [Mój chłopak, motor i ja, Halina Korolec-Bujakowska]

Komentarz

No tak liczyłem ostni wyjazd że ze spaniem w namiotach wyjdzie ok 6 tys,
      dla was niecałe 3 tys
      przelot ok 1 tys
      trasa 2 tys km,
      moje moto pali średnio 7 litrów, w piachu na pustyni liczę 10 więc to podwaja koszty wyjazdu niż na waszych xtkach.
      Jak tam się kształtuje cena paliwa? Bo wiecie że w Marakaszu też można zabalować i popłynąć z kasą więc i tak lekką ręką nie licząc ok 10 tys PLN wychodzi.
      Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
      No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
      sigpic

Komentarz

No tak liczyłem ostni wyjazd że ze spaniem w namiotach wyjdzie ok 6 tys,
        dla was niecałe 3 tys
        przelot ok 1 tys
        trasa 2 tys km,
        moje moto pali średnio 7 litrów, w piachu na pustyni liczę 10 więc to podwaja koszty wyjazdu niż na waszych xtkach.
        Jak tam się kształtuje cena paliwa? Bo wiecie że w Marakaszu też można zabalować i popłynąć z kasą więc i tak lekką ręką nie licząc ok 10 tys PLN wychodzi.
        Marcin sprawy się mają tak:
        1.Przelot z Krakowa to koszt 400-500zł.
        2. Prom 80 euro
        3. Paliwo obliczmy dla motocykli które palą w przedziale 5-7 litrów. Koszt 1 litra 4,20 zł.
        4. Trasa około 3500km.
        Zawsze zamykaliśmy się w 5-5,5tyś zł
        Ostatnio edytowany przez kowal73; 528.
        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Kurde to niby mogę jechać
          Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
          sigpic

Komentarz

Kurde to niby mogę jechać
            No niby możesz jechać, jest ostatnie dwa miejsca
            podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Junak! Kowal wciąż liczy spalanie xt ków do dupy pojedziesz hahahh

Komentarz

Nie było chyba ani jednej osoby która wydałaby więcej niż Kowal pisze...
                Najdroższy nocleg na trasie jest w Merzoudze i kosztuje 25e za noc ze śniadaniem i kolacją... Reszta to kempingi i tanie hoteliki za 5-10 euro
                Za taką kasę o jakiej piszesz to Kirgistan objedziesz i jeszcze Ci zostanie
                Potrzeba włóczęgi wchodzi w krew. O, wiem dobrze, od dawna mam tę truciznę w żyłach.
                [Mój chłopak, motor i ja, Halina Korolec-Bujakowska]

Komentarz

Kurde a nie macie takiej trasy że same takie hotele jak w Merzoudze?
                  sigpic

Komentarz

No my niestety nie mamy Ale widziałem takie oferty w niemieckich biurach podróży
                    podrozemotocyklowe.com

Komentarz

ach, wreszcie mozna na lajcie wbic szpileczke w pomaranczowe serducho:

prosta rada - skorzystaj z transportu Kowala a trase wyznacz sobie sam. Przeciez KTM zrobi na lajcie 3500 bez remontu, wiec zadne wsparcie nie jest Ci potrzebne, nie?
                      Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                      Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

Zamieszczone przez ofca234 Zobacz posta

prosta rada - skorzystaj z transportu Kowala a trase wyznacz sobie sam. Przeciez KTM zrobi na lajcie 3500 bez remontu, wiec zadne wsparcie nie jest Ci potrzebne, nie?
                        Ofca cóż za cięta trafna riposta
                        podrozemotocyklowe.com

Komentarz

O motocykl się nie boję ale o moją wygodę, nie lubię srać po krzakach i myć się w butelce albo w brudnej rzecze, to nie mój styl advenczerowania
                          sigpic

Komentarz

no to mowie:

odbierasz od Kowala motocykl w Maladze, kupujesz super bilet na prom ze sraczem w kabinie, najwyzej wyjdziesz na chwile na poklad pogadac z tymi brudasami. potem po staropolsku mowicie sobie 'sa-yo-na-ra', oni jada srac po krzakach, a Ty, samotnie, jak angielski lord trawesujesz od hotelu do hotelu.

Samotna podroz niezawodnym KTM! Same zalety:

a) nie beda Cie spowalniac zadne japonskie, stare kondony. tylko 'pala, pala!'
                            b) srajtasmy nikt Ci nie zuzyje w nocy
                            c) nikt nie bedzie chrapal
                            d) zero awarii! brak peknietej ramy i innych glupot

bedzie real hotel adventure.

wracajac spotkacie sie znowu na promie, po kolezensku wpuscisz Kowala na pryszcznic do kabiny, zeby dalo sie z nim pogadac na gornym pokladzie jak juz zmyje z siebie syf!
                            Social media: Facebook | @maku_xtz on twiiter
                            Relacje Bośnia 2013 | Bałkany 2012 | Gruzja 2012 | Bałkany 2011

Komentarz

no to mowie:

odbierasz od Kowala motocykl w Maladze, kupujesz super bilet na prom ze sraczem w kabinie, najwyzej wyjdziesz na chwile na poklad pogadac z tymi brudasami. potem po staropolsku mowicie sobie 'sa-yo-na-ra', oni jada srac po krzakach, a Ty, samotnie, jak angielski lord trawesujesz od hotelu do hotelu.

Samotna podroz niezawodnym KTM! Same zalety:

a) nie beda Cie spowalniac zadne japonskie, stare kondony. tylko 'pala, pala!'
                              b) srajtasmy nikt Ci nie zuzyje w nocy
                              c) nikt nie bedzie chrapal
                              d) zero awarii! brak peknietej ramy i innych glupot

bedzie real hotel adventure.

wracajac spotkacie sie znowu na promie, po kolezensku wpuscisz Kowala na pryszcznic do kabiny, zeby dalo sie z nim pogadac na gornym pokladzie jak juz zmyje z siebie syf!
                              Ofca!!!!!! Bo zaraz umrę ze śmiechu!!!!!! Cała prawda, całą dobę
                              podrozemotocyklowe.com

Komentarz

Dobre kufa, dobre

Komentarz

Pracuję...
                                X