Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Drinki z palemką i tłuste niemry czyli Czarnogóra 2016
I już skłamałeś po raz kolejny, mam świadków że chciałem za nią 100zł ale utargowałeś mnie na 80
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Świadkowie na wokandę
Po za tym, Adam z Renią też byli chwilę z nami, niech opisują.. jak jeździli (stracili) cały dzień na spawanie junakowej padaki
pozdr.
Świadkowie na wokandę
Po za tym, Adam z Renią też byli chwilę z nami, niech opisują.. jak jeździli (stracili) cały dzień na spawanie junakowej padaki
pozdr.
Ty spałeś po południu a my zwiedzaliśmy miasto więc jak zwykle przespałeś najlepsze momenty
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
sigpic
Tak, tak, Mupetty to było to
Ich zgryźliwości, złośliwości i szydery nie było końca.
To byli moi ulubieńcy (tych dwóch dziadków) była tam jeszcze świnka Piggy, ale nie ma komu tej postaci tu przykleić
pozdr.
O ku..wa, Zbigu i blok ekipa to by była mieszanka wybuchowa
sigpic
No ja normalnie zaczynam Ich identyfikować jako "naszych". Mam pewność że nie objadę na 2oo tego co oni i te relacje są dla mnie woda na pustyni.
P.S. Ten żewny ton proszę zwalić na te kilka głębszych, po których jestem. Pozdro z imrezy integracyjnej z Wisły.
Komentarz