I co, zaciąłeś się? Dawaj dalej

a że zobaczył blachy z PL to się zatrzymał. W samochodzie, takim starym chrysler vojager cała rodzina, żona i trójka dzieci. Pokazałem mu na mapie że musi potem odbić w prawo i spoko może tędy jechać

i faktycznie fajnie i płynnie mówiła po ang, no to Grzesiek zaczął targi ze Zbigiem, co po co i za ile, okazało się że jak byśmy wzięli pokój to 20E za całość, więc wychodziło niecałe 7E na głowę, oczywiście nie ma takiej opcji, wybieramy tańszy namioty bo cena to 5E od głowy. Od razu pojawił się tamet pływania na pontonach jutro z rana, cena 45E, na to Grzesiek że w innych campach jest po 40. A Swietlana mówi że ona tu tylko pracuje więc jak nam nie odpowiada nie musimy płynąć
. No i nastała mała konsternacja, pierwszy raz chyba nikt nie chciał się z nimi targować
Zbigu powiedział od razu że on nie płynie bo go to nie bawi i zostaje na campie. Wyjąłem wiec 50E na stół i mówię do Swietlany ok, pisz więc ten kwit i pływamy jutro. No to Grzesiek dalej swoje, a dlaczego tak drogo i czy coś da się z tym zrobić. No oczywiście nie dało się nic zrobić, ona tam tylko pracuje i koniec. No to on od razu to ja też nie płynę. No ku..wa nie to nie, moment, musimy się jeszcze naradzić, chowam 50tkę do portfela. Zbigu już nie daje rady, cały upocony mówi że on musi iść na browara do baru na dół. Na razie kończymy to targowisko i idziemy rozkładać namioty. Zapłaciliśy na razie tylko po 5E za jedną noc. 

. Wracamy do namiotów 

, wyjmuję trzeci raz 50tkę na stół ona pisze po raz trzeci kwit - rachunek
.
ale co się nauczyłem gadki bazarowej to już moje 

.
do tego silnik 2.5 benzyna chłodzona powietrzem. Możecie nie wierzyć ale produkowano je do 2008 roku. Dawno takiego nie wiedziałem i do tego jeszcze tak zadbanego.
. 

okazało się że to właśnie ta panna co stała koło mnie jak ubierałem pianki 
.
.

. Oczywiście byliśmy chyba najbardziej rozrywkową ekipą ze wszystkich pontonów, reszta to geriatria a w naszym pontonie był jeszcze jeden chłopak ale miał chyba 15 lat więc go wcale nie braliśmy pod uwagę, reszta to studentki w wieku 20-24 lata, jak wcześniej pisałem, ładniejsza z brzydszą koleżanką i oczywiście te brzydkie wygadane jak katarynki a te ładniejsze to lamy jakich mało. 

Komentarz