szczerze mówiąc, to mi wcale nie przeszkadzało to, że Lemur się tyle zbiera.
Ja np. w życiu nie wstanę o 8 rano (a Lemur wstawał) na wakacjach, szczególnie gdy poprzedniego dnia uderzę w puchar.
coś w tym stylu. czasem mi się włączała opcja: to pojadę szybciej, i wtedy, wcale a wcale nie odjeżdżałem Lemurowi. On akurat wtedy robił zdjęcia. 
Junak, problem w tym, że ja za dużo nie chce ustalać, a na pewno nie to, że co ranek będę się zrywał jak w wojsku albo, że cokolwiek *muszę*. No więc, ja uważam, że jedyne co muszę to wrócić do Polski ustalonego dnia. Po prostu, każdy swój styl, bez oceniania kto ma lepszy.
ps. Luzik, to tylko takie przekomarzanki
Ja np. w życiu nie wstanę o 8 rano (a Lemur wstawał) na wakacjach, szczególnie gdy poprzedniego dnia uderzę w puchar.
Jak kolega Owca sobie bzyczy swoim singielkiem 90 km/h, przy tym ogląda widoczki

Junak, problem w tym, że ja za dużo nie chce ustalać, a na pewno nie to, że co ranek będę się zrywał jak w wojsku albo, że cokolwiek *muszę*. No więc, ja uważam, że jedyne co muszę to wrócić do Polski ustalonego dnia. Po prostu, każdy swój styl, bez oceniania kto ma lepszy.

ps. Luzik, to tylko takie przekomarzanki
Komentarz