szczerze mówiąc, to mi wcale nie przeszkadzało to, że Lemur się tyle zbiera.
Ja np. w życiu nie wstanę o 8 rano (a Lemur wstawał) na wakacjach, szczególnie gdy poprzedniego dnia uderzę w puchar.
coś w tym stylu. czasem mi się włączała opcja: to pojadę szybciej, i wtedy, wcale a wcale nie odjeżdżałem Lemurowi. On akurat wtedy robił zdjęcia. 
Junak, problem w tym, że ja za dużo nie chce ustalać, a na pewno nie to, że co ranek będę się zrywał jak w wojsku albo, że cokolwiek *muszę*. No więc, ja uważam, że jedyne co muszę to wrócić do Polski ustalonego dnia. Po prostu, każdy swój styl, bez oceniania kto ma lepszy.
ps. Luzik, to tylko takie przekomarzanki
Ja np. w życiu nie wstanę o 8 rano (a Lemur wstawał) na wakacjach, szczególnie gdy poprzedniego dnia uderzę w puchar.
Jak kolega Owca sobie bzyczy swoim singielkiem 90 km/h, przy tym ogląda widoczki

Junak, problem w tym, że ja za dużo nie chce ustalać, a na pewno nie to, że co ranek będę się zrywał jak w wojsku albo, że cokolwiek *muszę*. No więc, ja uważam, że jedyne co muszę to wrócić do Polski ustalonego dnia. Po prostu, każdy swój styl, bez oceniania kto ma lepszy.

ps. Luzik, to tylko takie przekomarzanki

do tego miałem tyle czasu na przemyślenia o życiu....

Komentarz