Witaj na XTZclub.pl!
Aby pisać posty musisz być zalogowany, a więc uprzednio należy się zarejestrować. Z obsługą forum możesz zapoznać się w FAQ. No i baw się dobrze
O! Super! No to dopisuje się na końcu listy. Który pokój - jest to mało ważne Wstępnie do Kasi, Maćka, Piotrka i Gosi. Czeczen - wysłałem Ci wiadomość "zaczepną".
Miałem nadzieję, że moja głowa do czasu tego spotkania powróci do normalnego funkcjonowania... ale niestety....
Nadal mam podtrzymany przez medyków zakaz korzystania z pojazdów motocyklowych. Na jak długo? Nie wiem sam.
Choć trudno mi to napisać, tym razem jestem zmuszony do potwierdzenia braku mojej obecności w tak szanownym gronie.
Miałem nadzieję, że moja głowa do czasu tego spotkania powróci do normalnego funkcjonowania... ale niestety....
Nadal mam podtrzymany przez medyków zakaz korzystania z pojazdów motocyklowych. Na jak długo? Nie wiem sam.
Choć trudno mi to napisać, tym razem jestem zmuszony do potwierdzenia braku mojej obecności w tak szanownym gronie.
Tych co nie wpłacili wywalić z listy bo ludzie pytają a tu zaraz będzie brak miejsc.
Był Junak M10, WSK125, potem xt600z i xtz750 aż w końcu przyszło nawrócenie, lc4 620 sc, exc 520, a teraz
No i oczywiście WSK 125 73' jest nadal, fajnie powspominać szczeniackie czasy
sigpic
Komentarz